ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζεται το ντέρμπι Άρης–ΠΑΟΚ – Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες- Να ανοίξουν τα τηλέφωνα ζητάει ο ΠΑΟΚ

Έχει και συνέχεια το ντέρμπι Άρης–ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ζήτησε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες, που υπήρξαν για απόπειρα δωροδοκίας αθλητών του Άρη πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο κ. Παναγιωτόπουλος πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μία υπόθεση που είναι ολοφάνερη ασέλγεια στο πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είτε αποδειχτεί αυτή καθαυτή η κατηγορία, είτε πρόκειται για αναπόδεικτες παρόλες εντυπωσιασμού.

Παράλληλα, ο Εισαγγελέας θέλει να εξακριβωθεί αν υπάρχουν αδικήματα σχετικά με απόπειρα δωροδοκίας σε ένα παιχνίδι, που περιέχεται στο στοίχημα.

Ενώ, θέλει να εξακριβωθεί αν υπάρχει προσπάθεια παράνομης βίας. Ακόμα, επιθυμεί να διακριβωθεί αν η καταγγελία σχετίζεται και με άλλους αθλητές του Άρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την προκαταρκτική εξέταση ανέλαβαν τα τμήματα Αθλητικής βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε στενή συνεργασία και επίβλεψη από την Αθλητική Εισαγγελία.

Σούπερ Λιγκ – δικαιοσύνη: Τι λέει ο Αρης και τι ο Δεληζήσης

Για την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν μεταξύ άλλων, ο κ. Καραπαπάς, ο Μάριος Σιαμπάνης και ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος έκανε “ενδιαφέρουσες” δηλώσεις σχετικά με το θέμα: “Νομίζω πως όσα καταγγέλλονται ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό”. Η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία θα κρίνει αν η καταγγελία του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού ισχύει. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις γύρω από το εν λόγω θέμα.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει πως: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ενήμερη για όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες των τελευταίων ωρών. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ξέρει πως να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές της και το πράττει από την πρώτη στιγμή. Τα στοιχεία μας θα τα καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί”.

Σούπερ Λιγκ – δικαιοσύνη: Να ανοίξουν τα τηλέφωνα ζητάει ο ΠΑΟΚ

Αμεσες ενέργειες των αρχών για να μην αιωρείται καμία υποψία ζητάει ο δικέφαλος του βορρά με ανακοίνωσή του: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση. Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ. Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact