ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Τόγκο: Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο Έλληνας όμηρος

Στην πατρίδα του το Μεσολόγγι όλοι προσεύχονται για τον 20χρονο Δημήτρη

Δεν έχει τέλος η αγωνία της οικογένειας του Έλληνα ναυτικού, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια πειρατών, μετά το ρεσάλτο σε ελληνόκτητο πλοίο στο Τόγκο. «Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού.

«Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά, μιλάγαμε στο Skype, τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Του εμπορικού ναυτικού. Κρατική σχολή. Παίρνουνε την ευθύνη πάνω τους και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή κατάληξη», λέει ο πατέρας του.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο νεαρός «αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας», προσθέτοντας: «Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει τρία χαπάκια, και αυτά πρέπει καθημερινά».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Alpha, συγγενείς και φίλοι του 20χρονου Δημήτρη Γκιάτη από το Μεσολόγγι περιμένουν ένα σημάδι ζωής και μια επικοινωνία μαζί του για να ηρεμήσουν, ενώ ο πατέρας του θέτει το ερώτημα πως οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι να πάρουν τα παιδιά από τα δωμάτια.

«Μαζί του… πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά», είπε.

Στην πατρίδα του το Μεσολόγγι όλοι προσεύχονται για τον 20χρονο Δημήτρη. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας να ακούσουν ένα καλό νέο.

Εκτός του 20χρονου Ελληνα, στα χέρια των πειρατών είναι και ένας Γεωργιανός, μαζί με δύο Φιλιππινέζους. Το πλοίο ανήκει στην εταιρία European Product Carriers, υπό την ομπρέλα της European Navigation.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact