ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που το 2020 (επιτέλους) θα βρουν τον έρωτά τους

Το 2020 είναι για τα καλά εδώ με τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων να έχουν ήδη αρχίσει να αισθάνονται τις νέες επιρροές των πλανητών.

Κάποιοι θα περάσουν δύσκολα, υπάρχουν κι εκείνοι όμως που ήρθε η ώρα να βρουν τον έρωτα που τόσο αναζητούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ορισμένοι από αυτούς πιθανότατα θα εγκαταλείψουν την παλιά τους σχέση προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ άλλη θα πάψουν να είναι μόνοι αφού ο έρωτας όπου να ‘ναι θα τους χτυπήσει -ύστερα από πολύ καιρό- την πόρτα.

Ο Κώστας Λεφάκης παρουσιάζει τις προβλέψεις του για τα δύο ζώδια που φέτος έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Αισθηματικά, το 2020 παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζει καλύτερες όψεις με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω και αυτό συμβάλλει στην εξέλιξη μιας καινούριας σχέσης, ή στην βελτίωση της παλιάς. Για αρκετούς θα είναι χρονιά γάμου, ή προετοιμασίας απογόνου.

Επειδή όμως είστε άνθρωποι περίεργοι, υπάρχει και η πιθανότητα να παρασυρθείτε για λίγο από επικίνδυνους πειρασμούς. Στο τέλος όμως, ένα περιστατικό, ή ένας τρίτος παράγοντας θα σας σώσει.

Ιχθείς

Το μεγάλο κεφάλαιο των αισθηματικών θα είναι ενεργό και αυτό, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά του ζωδίου σας. Θα παιχτούν πολλά σενάρια στην πορεία της χρονιάς, θα γοητεύσετε αλλά και θα δελεαστείτε, θα κερδίσετε κάποια στιγμή, αλλά θα χάσετε κάποια άλλη. Προβλέπονται λοιπόν υπαρκτά σε δράση και σε εξέλιξη, αλλά προς το παρόν η χρονιά δεν θα είναι καθοριστική για αυτά. Θα την χαρακτήριζα μεταβατική και με εναλλαγές εμπειριών.

Στα αισθηματικά επίσης, υπάρχει και η εξής εκδοχή: να κάνετε μια καινούρια σχέση την οποία θα πρέπει να κρατήσετε μυστική, ή να γίνετε θύμα της γοητείας ενός ανθρώπου, τους καλοκαιρινούς μήνες του 2020.

Ο έρωτας όμως αυτός που θα εκπροσωπεί ο άνθρωπος που θα γνωρίσετε, θα αποδειχτεί στην πορεία του χρόνου λαθραίος, ή ανέφικτος για να συνεχίσει να υπάρχει ή να επιβιώνει.

Πηγή:belikeyou.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact