ΖΩΔΙΑ

Τα 2+1 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη χρονιά

Ας μην κρυβόμαστε, το να διαβάζουμε τις προβλέψεις των αστρολόγων αν μη τι άλλο έχει πλάκα. Ωστόσο, όταν αυτές δεν είναι και πολύ ευχάριστες το διασκεδαστικό κομμάτι πάει… περίπατο.

Ειδικά, αν αφορούν στην νέα χρονιά και το πώς θα κυλήσει για τα ζώδια.

Σε περίπτωση που ανήκετε στα παρακάτω, τότε ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά τα άστρα δεν προβλέπουν πολύ ευχάριστα πράγματα για εσάς για το 2022.

Λέων

Μια χρονιά γεμάτη δυσφορία προμηνύεται το 2022 για εσάς, Λέοντες. Ετοιμαστείτε για αρκετές δυσκολίες και καταστάσεις που θα σας ξεβολέψουν, μέσα από τις οποίες όμως θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Αλήθειες και μόνο αυτές να περιμένετε την νέα χρονιά. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας και να μείνετε μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις, φέτος θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Αποκαλύψτε τα όσα νιώθετε και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς παρά τα λόγια σας να παρερμηνεύονται. Οπλιστείτε με υπομονή και θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Κατανόηση και ενσυναίθηση ζητά από εσάς το 2022. Θα αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας αυτήν τη χρονιά, καθώς και του ίδιου σας του εαυτού. Δώστε μεγάλη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς κλωνίζονται σοβαρά αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 23 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023 σάς βοηθά να ωριμάσετε και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού και των πράξεών σας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact