ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να χωρίσουν

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει τις αλλαγές. Ο Ταύρος δεν χωρίζει με ευκολία. Βασικά, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από μια σχέση. Εχει μεγάλη υπομονή και αντοχή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στο σημείο να πει την λέξη αντίο. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του τον σύντροφο του. Ως ζώδιο της γης και με βασικό χαρακτηριστικό τη σταθερότητα, ο Ταύρος αντιμετωπίζει κάθε δέσμευση που κάνει ως σχέση ζωής.

Ιχθύες

Είναι πολύ ευαίσθητοι και ένας χωρισμός τους πονάει πολύ. Συνήθως κλείνονται στον εαυτό τους και απομακρύνονται από τα κοντινά τους πρόσωπα. Ο Ιχθύς θα πονέσει, θα κλάψει και θα ζήσει με τις αναμνήσεις της σχέσης για αρκετό καιρό. Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και το αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν θέλει ούτε να το αντιληφθεί, ούτε να το χειριστεί. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα κλάψει και θα χάσει τον ύπνο του. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να ξεπεράσει τον χωρισμό. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης για αυτόν. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Δεν παίρνει την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και την δέσμευση και ελπίζει πως το στραβό θα ισιώσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του και τα έχει όλα βάλει σε κουτάκια, οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο του είναι να κάνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Θα του πάρει καιρό να αποφασίσει να χωρίσει, αλλά και να υλοποιήσει την ανακοίνωση του χωρισμού, γιατί η ανάλυση της σχέσης θα διαρκέσει πολύ μέσα στο μυαλό του. Εχει τόσα πράγματα να επανεξετάσει και πολλές φορές γίνεται αναποφάσιστος. Υπολογίζει τα πάντα και τον βασανίζει η σκέψη αν η απόφαση του χωρισμού είναι σωστή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: “Διορθώσαμε το λάθος του 1934”

Νέο «λάδι στη φωτιά» έριξε ο Τούρκος πρόεδρος…

Πόρισμα κόλαφος: Παραπομπή Παπαγγελόπουλου με 8 βαριά αδικήματα

Για 8 βαριά αδικήματα παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο…

Έρχεται μάσκα παντού

Συναγερμός σήμανε στη χώρα μετά την ανακοίνωση του…

Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς

Αν κάποια εκκλησιά ειχε λόγους να συμβολίζει τον…

Η Ελλάδα ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 42 σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση

«Κατόπιν αιτήματος της Ελλάδος, υπήρξε ευρύτατη συναίνεση για…

Κλείνει τζαμιά και απελαύνει ιμάμηδες η Αυστρία – Οργή στην Άγκυρα

Καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας την απόφαση…

Πρωτοφανές άδειασμα Βερολίνου για την Αγία Σοφία

Πρωτοφανές άδειασμα του Βερολίνου για την Αγία Σοφία…

Έρχεται έκτακτο φθινοπωρινό επίδομα σε 400.000 εργαζομένους

Έξτρα οικονομική ενίσχυση σε έως 400.000 εργαζομένους του…

Τουρκικά ΜΜΕ κατά Βορίδη: «Μπ@στ@δρε τι θέλεις από το σπίτι του Κεμάλ»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν…
contact