ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να χωρίσουν

Ο χωρισμός σε κανέναν δεν είναι ευχάριστος. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που το παίρνουν κατάκαρδα και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με ευκολία στα νέα δεδομένα της ζωής.

Ο χωρισμός πονάει, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Κάποιοι δυσκολεύονται να αποχωρήσουν από μία σχέση καθώς όχι μόνο δεν αντέχουν τους αποχωρισμούς, αλλά φοβούνται τη μοναξιά και κυρίως την αλλαγή στη ζωή τους.

Κάθε χωρισμός ανατρέπει τα δεδομένα μας και είναι γεγονός ότι στην αρχή λίγο πολύ όλοι δυσκολευόμαστε στο να προσαρμοστούμε στη νέα ροή της καθημερινότητάς μας.

Μια σχέση όμως πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή. Οταν δεν υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία, τότε η έξοδος κινδύνου είναι μονόδρομος. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να πάρουν την απόφαση του χωρισμού.

Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνούν καλά. Εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους και η απόφαση να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους μοιάζει με εφιάλτη. Αγχώνονται, υπομένουν κακές συμπεριφορές και κάθε φορά δίνουν μια παράταση σε μια σχέση που θα έπρεπε να είχε λήξει εδώ και καιρό. Είναι λες και το «αντίο» είναι με έναν τρόπο η συντέλεια του κόσμου.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που δεν αποχωρούν εύκολα από μια σχέση:

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact