ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ερωτικές επανασυνδέσεις

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, και το σίγουρο είναι πως αρκετοί θα έχουν να αντιμετωπίσουν αναστάτωση με αποκαλύψεις, επιστροφές από το παρελθόν, εντάσεις ή κεραυνοβόλους έρωτες.

Ταύροι

Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να επηρεάσει κυρίως την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 23/01 θα δεις άτομα τα οποία σου είχαν λείψει, και νοσταλγούσες στιγμές μαζί τους.

Μέσα σε αυτά τα φιλικά πρόσωπα όμως, δεν αποκλείεται να δεις και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του παρελθόντος σου. Η νοσταλγία θα είναι σίγουρη τις επόμενες ημέρες, και πιθανώς το μυαλό σου να βρίσκεται σε στιγμές και σχέσεις του παρελθόντος.

Κάνε υπομονή μέχρι τις 15/01 και πάρε αποφάσεις από τον Φλεβάρη, σχετικά με το πως θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, αλλά και ποια πρόσωπα θες να έχεις ξανά κοντά σου.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ήρεμα. Για αρχή, οι πρώτες ημέρες της τωρινής εβδομάδας είναι αρκετά ευχάριστες για σένα, καθώς μετά από πολλές συζητήσεις στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να πετύχεις μία αύξηση, ένα μπόνους ή μια προαγωγή.

Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 21/01 για τοξικές καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τέλος και πιο σημαντικό, από τις 23/01να περιμένεις την εμφάνιση ενός πρώην συντρόφου σου, ο οποίος θα κάνει και πάλι ηχηρή την παρουσία του στη ζωή σου. Και εσύ προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου 2024, που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Λέοντες

Αυτή την εβδομάδα, παίζει πάρα πολύ έντονα το παρελθοντικό στοιχείο στη ζωή σου, καθώς οι περισσότερες εξελίξεις αφορούν το παρελθόν.

Κυρίως επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας σου και των σχέσεων. Από τη μια, θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για την καριέρα σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένας παλιός εργοδότης σου. Από 23 Γενάρη και μετά, εμφανίζεται όμως και το ερωτικό σου παρελθόν και άτομα τα οποία τα είχες αφήσει στο περίμενε εσύ ή σε είχαν αφήσει αυτά στο διαβάστηκε, με ανολοκλήρωτές ιστορίες, τώρα επανεμφανίζονται με θερμές επικοινωνίες.

Παρθένοι

Ο κυβερνήτης σας και ανάδρομος Ερμής, δεν θα μπορούσε να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Κυρίως παίζει παιχνίδια με ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, ξέρεις αυτές που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες χωρίς να γίνουν ποτέ σχέση και τώρα κάνουνε μέχρι και τις 22 Γενάρη ξανά την εμφάνισή τους.

Σχέσεις του παρελθόντος, πρώην σύντροφοι, έρχονται να σας απασχολήσουν πιο έντονα από ποτέ και να φέρουν σύγχυση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Είναι σημαντικό να θυμάστε, πως μέχρι και τις 15/01 θα υπάρχει ένα κλίμα παραπλάνησης και ψευδαισθήσεων. Επομένως προσοχή που θα ενδώσετε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact