ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι ο άνδρας σας δεν είναι πιστός

Ένας άνδρας που είναι άπιστος στη σύζυγό του για περισσότερο από μια δεκαετία προειδοποιεί τις γυναίκες για τα 7 σημάδια που πρέπει να αναζητήσουν – προκειμένου να διακρίνουν αν ο σύζυγός τους έχει εξωσυζυγική σχέση ή όχι.

Ο Βρετανός πατέρας τριών παιδιών, 40 ετών, ο οποίος επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του και χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Dark Horse», αποκάλυψε τις κόκκινες σημαίες κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην The Sun.

Όπως αναφέρει εδώ και 11 χρόνια κερατώνει την γυναίκα του, και τονίζει ότι η σύζυγός του δεν είναι καθόλου σοφότερη όσον αφορά τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες, αλλά παραδέχεται ότι υπάρχουν προφανείς συμπεριφορές που θα μπορούσε να εντοπίσει – αν το ήθελε.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι αφήνουμε ίχνη εκεί έξω», ομολόγησε στο δημοσίευμα. «Συχνά τυχαία, και αν δεν είσαι πραγματικός επαγγελματίας σε αυτό, το πιθανότερο είναι ότι όποιος έχει απατήσει θα έχει αφήσει ίχνη», προειδοποίησε ο κατά συρροήν άπιστος.

Δείτε τα 7 σημάδια που πρέπει να προσέξετε

  1. Ακολουθήστε το τεχνολογικό μονοπάτι
  2. Ξαφνικά, είναι εργασιομανής
  3. Μειωμένη σεξουαλική ορμή — χωρίς εξήγηση
  4. Ξεχνάει σημαντικές ημερομηνίες
  5. Ακολουθήστε τη διαδρομή των χρημάτων
  6. Οι δικαιολογίες του έχουν κενά
  7. Ζητάει συγγνώμη για το παραμικρό

Ακολουθήστε το τεχνολογικό μονοπάτι

Πρώτον, ο Dark Horse λέει ότι ένας άνδρας – απατεώνας θα αφήσει ένα «ίχνος τεχνολογίας», καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανταλλάσσει μηνύματα μέσω τηλεφώνου ή φορητού υπολογιστή.

Δεν χρειάζεται καν να ψάξετε μέσω email ή μηνυμάτων, καθώς ο σύντροφός σας «θα γίνει ξαφνικά εξαιρετικά προστατευτικός με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του» εάν υπάρχουν αποθηκευμένα ενοχοποιητικά στοιχεία εκεί.

Ξαφνικά, είναι εργασιομανής

Δεύτερον, ο Dark Horse λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι καχύποπτες εάν ο άνδρας τους έχει συχνά επαγγελματικά ταξίδια.

«Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη το ευρύτερο πλαίσιο — υπάρχει [πραγματικά] σημαντικό έργο στη δουλειά; Έχει αλλάξει δουλειά ή ρόλους πρόσφατα;» αναφέρει. «Αν και είναι σημαντικό να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, η παρατήρηση μοτίβων και η αναζήτηση ασυνεπειών μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις».

Μειωμένη σεξουαλική ορμή — χωρίς εξήγηση

Η μείωση της επιθυμίας του άνδρα για σεξ είναι ένα άλλο σημάδι και σημαντική ανησυχία.

«Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι πολλοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του άγχους, των προβλημάτων υγείας ή της κατάθλιψης, μπορούν να επηρεάσουν την οικειότητα», δήλωσε ο Dark Horse, λέγοντας ότι αυτό το σημάδι από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας άνδρας είναι άπιστος.

«Αλλά όταν αυτές οι αλλαγές στην οικειότητα συνοδεύονται από άλλα ύποπτα σημάδια, μπορεί να είναι πιο δυσοίωνες», πρόσθεσε.

Ξεχνάει σημαντικές ημερομηνίες

Εν τω μεταξύ, είπε στη Sun ότι «το να ξεχνάς σημαντικές ημερομηνίες όπως τα γενέθλιά ή την επέτειο» είναι άλλη μια κόκκινη σημαία πως μπορεί να απομακρύνεται από σένα — και προς κάποιον άλλο.

Ακολουθήστε τη διαδρομή των χρημάτων

Ένα άλλο ύποπτο σημάδι σχετίζεται με τα οικονομικά, με τον Dark Horse να λέει ότι αποδεικτικά στοιχεία μιας εξωσυζυγικής σχέσης μπορούν συχνά να εντοπιστούν σε τραπεζικά στοιχεία.

Ενώ πολλοί άπιστοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους ατομικές πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες για να κρύψουν τα έξοδά τους, σημειώνει ότι ύποπτες χρεώσεις είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν τελικά σε κοινούς λογαριασμούς.

«Τα οικονομικά στις σχέσεις μπορεί να είναι περίπλοκα και μερικές φορές αυτές οι χρεώσεις μπορεί να είναι για εκπλήξεις ή προσωπικές απολαύσεις. Ωστόσο, ένα σταθερό μοτίβο ασυνήθιστων εξόδων μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία».

Οι δικαιολογίες του έχουν κενά

Ο Dark Horse συμβουλεύει τις επιφυλακτικές γυναίκες να προσέχουν τα “λευκά ψέματα” και τις ασυνέπειες σε οποιαδήποτε από τις ιστορίες του συντρόφου τους.

«Αν τον παρατηρήσετε να παλεύει να διατηρήσει μια ιστορία, να αλλάζει συχνά λεπτομέρειες μιας ιστορίας ή να αμύνεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με αποκλίσεις, μπορεί να υπάρχουν περισσότερα κάτω από την επιφάνεια», παραδέχτηκε.

Ζητάει συγγνώμη με το παραμικρό

Τέλος, ο Dark Horse συμβουλεύει τις γυναίκες να είναι επιφυλακτικές αν ο άνδρας τους ζητήσει ξαφνικά συγγνώμη για οτιδήποτε και για τα πάντα. Λέει ότι είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι ένας άνδρας έχει απατήσει – και νιώθει τύψεις για τη συμπεριφορά του.

«Μπορεί να γίνει ασυνήθιστα προσεκτικός, να σας πλημμυρίζει με δώρα, κομπλιμέντα ή στοργή ασυνήθιστα» τόνισε στη The Sun. «Αυτή η υπεραντιστάθμιση μπορεί να είναι μια προσπάθεια ανακούφισης της προσωπικής ενοχής ή για να σας αποσπάσει την προσοχή από τυχόν υποψίες που μπορεί να έχετε».

enikos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact