ΕΛΛΑΔΑ

Τα άλλα δύο πρόσωπα που ερευνούν οι Αρχές

Στην Πάτρα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες εστιάζοντας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε στο σπίτι της η μητέρα των παιδιών.

Οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το πώς, από πού και σε τι ποσότητες μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη την φαρμακευτική ουσία που σκότωσε τη Τζωρτζίνα. Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει να βρει στοιχεία για το εάν η Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκες, είτε μέσω κάποιου κτηνιατρείου, είτε μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος στο διαδίκτυο.

Οι έρευνες που είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έφτασαν οι ουσίες στα χέρια της 33χρονης. Στο ειδικό εγκληματολογικό εργαστήριο ερευνούν εξονυχιστικά τόσο το κινητό της τηλέφωνο, όσο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές προκειμένου να δουν αν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην άκρη του νήματος σχετικά με τη «διαδρομή» που ακολουθήθηκε για τη προμήθεια.

Στο «κάδρο» της Αστυνομίας έχουν μπει ακόμη δύο πρόσωπα, που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους αυτή τη στιγμή οι ερευνητές η Πισπιρίγκου έδρασε πολύ σχολαστικά σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας και αυτό τους δημιουργεί υπόνοιες ότι δεν ήταν μόνη Παράλληλα, αναρωτιούνται εάν κάποιο άλλος μέλος της οικογένειας υποπτεύθηκε ποτέ κάτι πώς γίνεται να μην υπήρξε συνέχεια;

Η αστυνομία θα προσπαθήσει να αποσπάσει ομολογία έστω και αν θεωρούν πως θα χρειαστεί χρόνο για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μέχρι τώρα είναι σχεδόν «μουγκή».

Οι Αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν και άλλα άτομα που την βοήθησαν ή έστω συγκάλυψαν την υπόθεση, αλλά αρκετά έμπειροι αξιωματικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως:

«Αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα». Στο «κάδρο» βρίσκονται ήδη δύο συγγενικά της πρόσωπα, όμως, οι κινήσεις είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και μεθοδικές και σε αυτό το κομμάτι της έρευνας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact