ΖΩΔΙΑ

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Aυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα ερωτευτούν φέτος την άνοιξη

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι παρακάτω θα είναι οι τυχεροί στον έρωτα την άνοιξη που η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, περνά διαδοχικά από τα ζώδια του Κριού και του Ταύρου.

Από τον Μάρτιο και έπειτα θα έχουν κάθε ευκαιρία να συναντήσουν την αγάπη ή να κάνουν σχέσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους.
Κριός

Μαζί με τη φύση που ανθεί, ανθούν και οι σχέσεις σας. Πιο σαγηνευτική από ποτέ, κρατάτε τη φλόγα της σχέσης σας ζωντανή και μπορεί ακόμη και να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας σε κάποιον ιδιαίτερο. Τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει τις επιθυμίες σας. Ηρεμήστε, όμως, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή σας φέρνει μια ικανοποιητική ερωτική ζωή και αξέχαστες συναντήσεις. Όλος αυτός ο έρωτας κάνει την καρδιά σας να σκιρτά και σας καλεί να έχετε περισσότερη πίστη στο μέλλον. Συνήθως είστε τόσο αγχωμένες, αλλά αυτή την περίοδο θα αποφύγετε ανησυχίες και θα εκμεταλλευτείτε πλήρως την αρμονία και τη γλυκύτητα των σχέσεών σας. Επιτέλους νιώθετε ασφαλείς με αυτό που είστε.

Ζυγός

Τα πράγματα είναι απλά αυτή την άνοιξη και περιλαμβάνουν πάθος, αισθησιασμό και αμοιβαία συνενοχή. Έχετε τον τρόπο να κάνετε τη ζωή γλυκιά και χαρούμενη, οπότε δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σας αντισταθούν. Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σας αυτή την εποχή και σας υποστηρίζουν αν είστε ελεύθερες. Δεν χρειάζεται να γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους, ένας μόνο θα είναι αρκετός για να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει και να σας προσφέρει την περιπέτεια της ζωής σας.

Αιγόκερως

Η ευτυχία κυριαρχεί και δεν υπάρχουν σύννεφα στον ορίζοντα για τις σχέσεις σας. Αυτή η εποχή σάς βοηθά να νιώσετε καλύτερα, να χαλαρώσετε και να βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Δεν διστάζετε να είστε ευδιάθετες και ζεστές ούτε να δείχνετε τα συναισθήματά σας. Μάλιστα, καταφέρνετε μέσα από τις χειρονομίες και τα λόγια σας να φτάνετε κατευθείαν στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς

Τίποτα, μα απολύτως τίποτα, δεν θα σας χαλάσει αυτή την εποχή. Θα περάσετε ολόκληρη την άνοιξη μεταξύ ρομαντισμού και πάθους, που θα σας χαρίσουν αγνές στιγμές ευτυχίας. Ως άτομο που είναι πάντα ευαίσθητο απέναντι στους άλλους, δείχνετε ευγένεια και ενσυναίσθηση που σίγουρα θα τραβήξουν το βλέμμα της αδελφής ψυχής σας, αν δεν την έχετε βρει ακόμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact