ΚΟΣΜΟΣ

Τα διεθνή ΜΜΕ «καίνε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αντί για την κηδεία του νονού του, πήγε να κάνει τον μάγειρα

Έντονες επικρίσεις δέχθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και διάδοχος του αγγλικού θρόνου, για το γεγονός ότι δεν παρέστη στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος υπήρξε νονός του Βρετανού πρίγκιπα.

Τη βρετανική βασιλική οικογένεια εκπροσώπησε η θεία του Γουίλιαμ και αδελφή του Καρόλου, πριγκίπισσα Άννα. Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ο Γουίλιαμ δεν ήρθε στην Αθήνα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, την ώρα που πραγματοποιούταν η τελετή ο πρίγκιπας…μαγείρευε.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τα διεθνή ΜΜΕ, με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL να επικρίνει τον Γουίλιαμ σφοδρά: «Ο πρίγκιπας προτίμησε να φορέσει ποδιά, παρά να πάει στην κηδεία του νονού του», ανέφερε.

«Γι’ αυτό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;» αναρωτήθηκε το RTL, δείχνοντας πλάνα του πρίγκιπα, ο οποίος εθεάθη να συμμετέχει σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσαϊρ.

«Ενώ πολλοί αξιωματούχοι από όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος απουσίαζε: ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, βαφτισιμιός του αείμνηστου μονάρχη!» γράφει το γερμανικό δίκτυο.

«Είναι το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη! Προτίμησε όμως να πάει να μαγειρέψει, όχι μακριά από το μέρος που ζει, στο Ηνωμένο Βασίλειο» τονίζει το δημοσίευμα.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την 25η επέτειο λειτουργίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης, που προσφέρει στους νέους απασχόληση και ζεστά γεύματα αφότου τελειώνουν το σχολείο» γράφει η εφημερίδα από την πλευρά της η «Daily Mail».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact