ΥΓΕΙΑ

Τα EXELIA προσφέρουν 10.000 Ευρώ στο «Άλμα Ζωής»

Τα EXELIA συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο και προσέφεραν 10.000 Ευρώ στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την υποστήριξη προγραμμάτων πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Τηρώντας τη δέσμευση πως θα προσφέρουν ένα ευρώ για κάθε συσκευασία EXELIA που θα πωλείται, υπέρ της πρόληψης και της ενημέρωσης, τα EXELIA παρέδωσαν εχθές την πρώτη επιταγή στο Άλμα Ζωής.

Με 115 συμμετοχές, η ομάδα των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων CANA, συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία ενημέρωσης και κινητοποίησης γυναικών. Το EXELIA Photo Booth δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης: η ενέργεια «χαρίζουμε χαμόγελα-χαρίζουμε ενημέρωση» κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3000 χαμόγελα! Τόσες θα είναι οι γυναίκες που θα ενημερωθούν για την πρόληψη τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία τους.

Ο κ. Κώστας Κανάρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων CANA, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινήσαμε τα EXELIA επιδιώκοντας να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες για την πρόληψη. Για αυτό και δεσμευτήκαμε να δίνουμε 1 Ευρώ για κάθε προϊόν που θα πωλείται. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που δίνουμε την πρώτη επιταγή στο Άλμα Ζωής για να χρηματοδοτήσουμε ένα πρόγραμμα πρόληψης και τους συγχαίρουμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν!».

Σχετικά με τις Δράσεις ΕXELIA:
Η σειρά EXELIA με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. http://www.exelia-cosmetics.com

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μία ελληνική εταιρεία που, από την ίδρυσή της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παράγει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. http://www.cana.gr

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact