ΚΟΣΜΟΣ

Τα «γυμνά γεύματα» είναι η νέα γαστριμαργική μόδα!

Η τάση να τρως με… αδαμιαία περιβολή σαρώνει ήδη Αγγλία και Γαλλία

Και πάνω που λες πως τα έχουμε δει πια όλα, ένα νέο κίνημα δονεί τον χώρο της γαστρονομίας θέλοντας να απελευθερώσει τους ανθρώπους από τα περιττά.

Η τελευταία λέξη της μόδας λοιπόν στα γεύματα και τα δείπνα είναι να απολαμβάνεις γυμνός το φαγητό, ακόμα και τον καφέ σου!

Η ιδέα ξεκίνησε από το Μπρίστολ της Αγγλίας και τη δράση «Dine Naked Bristol», που εγκαινίασε το πράγμα με μια γυμνή δοκιμή πίτσας σε τοπικό εστιατόριο.

Ο ιθύνων νους του κινήματος, κάποιος Will Bryson, είναι αυτός που οργανώνει τις ετήσιες γυμνές ποδηλατοδρομίες της πόλης και σκέφτηκε να πάει το πράγμα παρακάτω: «Είναι ένας ασφαλής και φιλικός τρόπος να δοκιμάσεις τη γυμνότητα χωρίς να σε κρίνουν», δήλωσε στην εφημερίδα «Bristol Post».

hogfioh2

Το κίνημα έχει μάλιστα και μανιφέστο και εγγυάται πως καμία φωτογραφία δεν θα διαρρεύσει από τις τσίτσιδες γαστρονομικές συνευρέσεις, την ίδια ώρα που μας ενημερώνει πως το σεξ δεν περιλαμβάνεται κατά κανέναν τρόπο στο μενού, καλωσορίζοντας όλων των λογιών τους ανθρώπους που θέλουν να φάνε απελευθερωμένοι από τις δεσμευτικές συμβάσεις της κοινωνίας.

Το πρώτο μάλιστα event ξεπούλησε σε τρεις ημέρες όλες τις θέσεις του, δείχνοντας πως υπάρχει πράγματι κοινό και γι’ αυτή την ιδέα. Η δράση προγραμματίζει και δεύτερο γυμνό γεύμα για τις 20 Μαρτίου, αν και το κίνημα δεν περιορίζεται αποκλειστικά εκεί.

Μιας και τόσο το Παρίσι όσο και το Λονδίνο φιλοξενούν αντίστοιχες δράσεις, με χώρους αποκλειστικά αφιερωμένους στα γυμνά γεύματα. Και οι πρωτεργάτες μάς λένε πως είναι τέτοια η απήχηση που δεν θα αργήσει καθόλου να εξαπλωθεί η τάση…

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact