ΚΟΣΜΟΣ

Τα «γυμνά γεύματα» είναι η νέα γαστριμαργική μόδα!

Η τάση να τρως με… αδαμιαία περιβολή σαρώνει ήδη Αγγλία και Γαλλία

Και πάνω που λες πως τα έχουμε δει πια όλα, ένα νέο κίνημα δονεί τον χώρο της γαστρονομίας θέλοντας να απελευθερώσει τους ανθρώπους από τα περιττά.

Η τελευταία λέξη της μόδας λοιπόν στα γεύματα και τα δείπνα είναι να απολαμβάνεις γυμνός το φαγητό, ακόμα και τον καφέ σου!

Η ιδέα ξεκίνησε από το Μπρίστολ της Αγγλίας και τη δράση «Dine Naked Bristol», που εγκαινίασε το πράγμα με μια γυμνή δοκιμή πίτσας σε τοπικό εστιατόριο.

Ο ιθύνων νους του κινήματος, κάποιος Will Bryson, είναι αυτός που οργανώνει τις ετήσιες γυμνές ποδηλατοδρομίες της πόλης και σκέφτηκε να πάει το πράγμα παρακάτω: «Είναι ένας ασφαλής και φιλικός τρόπος να δοκιμάσεις τη γυμνότητα χωρίς να σε κρίνουν», δήλωσε στην εφημερίδα «Bristol Post».

hogfioh2

Το κίνημα έχει μάλιστα και μανιφέστο και εγγυάται πως καμία φωτογραφία δεν θα διαρρεύσει από τις τσίτσιδες γαστρονομικές συνευρέσεις, την ίδια ώρα που μας ενημερώνει πως το σεξ δεν περιλαμβάνεται κατά κανέναν τρόπο στο μενού, καλωσορίζοντας όλων των λογιών τους ανθρώπους που θέλουν να φάνε απελευθερωμένοι από τις δεσμευτικές συμβάσεις της κοινωνίας.

Το πρώτο μάλιστα event ξεπούλησε σε τρεις ημέρες όλες τις θέσεις του, δείχνοντας πως υπάρχει πράγματι κοινό και γι’ αυτή την ιδέα. Η δράση προγραμματίζει και δεύτερο γυμνό γεύμα για τις 20 Μαρτίου, αν και το κίνημα δεν περιορίζεται αποκλειστικά εκεί.

Μιας και τόσο το Παρίσι όσο και το Λονδίνο φιλοξενούν αντίστοιχες δράσεις, με χώρους αποκλειστικά αφιερωμένους στα γυμνά γεύματα. Και οι πρωτεργάτες μάς λένε πως είναι τέτοια η απήχηση που δεν θα αργήσει καθόλου να εξαπλωθεί η τάση…

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact