ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα όνειρα…έσβησαν στη Σπάρτη…

Η κάνουλα έκλεισε, τα όνειρα έσβησαν στη Σπάρτη.

Η ελπιδοφόρα πορεία της ομάδας της Λακωνίας φαίνεται να τελειώνει άδοξα, καθώς 15 ποδοσφαιριστές κινήθηκαν νομικά προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ δεν ταξίδεψαν στις Σέρρες για το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Το βίντεο της Ντροπής…

Η ομάδα των Σερρών στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς την ομάδα της Σπάρτης…

Η ομάδα υπόδειγμα της Football league και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μια ομάδα γεμάτη όνειρα, μια ομάδα με μέλλον , μια ομάδα διαφορετική απο τις άλλες κατέληξε να είναι ένα ακόμα «αγκάθι» στο πρωτάθλημα της Football league.

Δείτε και αυτό:

Μυρίζει «μπαρούτι» στην Σπάρτη. Άρχισαν οι προσφυγές…


Το χρονικό της κατηφόρας της ομάδας (Κόσμημα) που κινδυνεύει με αποχώρηση


Τον περασμένο Δεκέμβριο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπάρτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για αχάριστο κόσμο και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί αφού πρώτα έκανε μία δήλωση φωτιά κατά του Ολυμπιακού, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και στους φίλους της Σπάρτης με αποτέλεσμα να…ξενερώσουν και να αποσύρουν αρκετοί τα εισιτήρια διαρκείας.

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, απαράδεκτο αυτό που έκαναν μερικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω απο το ξενοδοχείο που έμειναν  οι ερυθρόλευκοι,  να βρίζουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο χυδαία, εναν επιχειρηματία που έριξε πολύ χρήμα για να πάει η ομάδα της Σπάρτης εκεί που είναι τώρα, στην Football League.  Άκυρη η δήλωση του Κ. Γιαννακόπουλου αλλά και απαράδεκτοι αυτοί που φέρθηκαν με τον τρόπο αυτό. Πρώτα η πόλη και μετά οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτό είναι το δίκαιο.

Ωστόσο, ο ίδιος υποσχέθηκε πως οι υποχρεώσεις προς τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο θα εκπληρωθούν στο ακέραιο. Τα δεδομένα άλλαξαν η ΠΑΕ έπαψε να είναι πια συνεπής. Τα «κανόνια» άρχισαν και οι υποσχέσεις του κ. Γιαννακόπουλου έπιασαν πάτο. Η σύλλογος που όλοι ζήλευαν, ξεφτιλίστηκε. Ο κύριος Γιαννακόπουλος κατάφερε να διχάσει μια ολόκληρη πόλη που έπινε νερό στο όνομά του.

Στις αρχές Μαϊου γράφτηκε ο μαύρος επίλογος, μπήκε η ταφόπλακα του συλλόγου όταν ανακοινώθηκε πως την διοίκηση της ομάδας αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Νικόλαρος, που πρόλαβε μέσα σε 10 μέρες να…διαλύσει-κυρίως μέσω των αναφορών του, ότι είχε απομείνει.

Ο Νικόλαρος ξεκίνησε με το…αριστέρο! Και αυτό γιατί ζήτησε απο ποδοσφαιριστές και προπονητές να διακανονίσουν τις οφειλές.

Έπειτα απο διαπραγματεύσεις υπήρξε συμφωνία αλλα.. Το ποσό με το οποίο εμφανίστηκε την Παρασκευή δεν αρκούσε να καλύψει τις τρύπες και επικράτησε…χάος, ενώ κάλεσε την αστυνομία, καθώς αισθανόταν ότι απειλούνταν. Υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να του κλέψουν τα χρήματα και πως υποκινήθηκαν απο άλλους ώστε να μην συμβιβαστούν.

Τότε άρχισαν οι…προσφυγές! 14 στον αριθμό με την τελευταία, που κατατέθηκε χθές, αυτή του Τάσου Παπαχρήστου.

«Τσουνάμι» παραιτήσεων

 

Η διάλυση ήρθε….Παραιτήθηκαν δυο αξιοσέβαστα παιδιά ο Δημήτρης Μπάρδης, και ο Άρης Γιαννακόπουλος. Δύο άνθρωποι που είχαν βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της Α.Ε. Σπάρτης τα τελευταία χρόνια, Η χαριστική βολή ήρθε αργότερα όταν ο τεχνικός της Σπάρτης Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι αποχωρεί απο την ομάδα και μάλιστα με το κεφάλι ψηλά. Στην συνέχεια ακολούθησε απο το τεχνικό επιτελείο ο Πέτρος Στοϊλας…

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Αντωνίου μέσω Facebook…

Μετα απο δυο χρονια παρουσιας μου στον παγκο της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ οπου εζησα μεγαλες στιγμες με μια ανοδο απο την Γ Εθνικη στη…

Δημοσιεύτηκε από Αντώνιου Σωτηρης στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ο Τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου


Σπάρτη…υπο διάλυση

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν είναι απίθανο στη Σπάρτη. Οι Λάκωνες ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Αν οι ποδοσφαιριστές δεν λάβουν χρήματα και εγγυήσεις, ώστε να αποσύρουν τις προσφυγές τους, τότε αντίο…Football League. Ένα τραγικό φινάλε που δεν αρμόζει στους Σπαρτιάτες, που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες ώστε να συμμετάσχουν στη Β΄ Εθνική έπειτα απο 31 χρόνια…Όλοι πίστεψαν στα μεγάλα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, λόγια που έσταζαν ελπίδα ότι αυτή η ομάδα θα πάει ακόμα πιο ψηλά, όσο και Ευρώπη.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου…συγκινεί!

#δε #ξεχνω #ενα #χρονο #πριν

Δημοσιεύτηκε από Alexandros Galitsios στις Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Αναμένονται εξελίξεις απο Δευτέρα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact