ΚΟΣΜΟΣ

Tα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ κάνουν επίδειξη πλούτου στο Instagram [εικόνες]

Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ, υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο, έχουν λογαριασμό Instagram: ο Ντόναλντ τζούνιορ, η Ιβάνκα, ο Ερικ και η Τίφανι.

Πρόκειται κυριολεκτικά για λογαριασμούς που θυμίζουν τα φαινόμενα Rich Kids of Instagram ή Rich Kids of London, αυτά τα πλουσιόπαιδα που κάνουν αγώνες στο Instagram ποιος έχει το ακριβότερο ρολόι ή αυτοκίνητο, ποιος διαθέτει τα περισσότερα μετρητά και ποιος πίνει την καλύτερη σαμπάνια, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.

Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά του Τραμπ, χωρίς καμία ενοχή. Πλασάρουν τον πλούτο τους, επιδεικνύουν τη χλιδή τους και ανεβάζουν την μακαρονάδα τους με χαβιάρι, λες και ο πλανήτης δεν γνωρίζει ότι ο μπαμπάς είναι δισεκατομμυριούχος. Κοιτάζοντας τις εικόνες που επιλέγουν να ανεβάσουν αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν γνωρίζουν τίποτα από τον πραγματικό κόσμο και δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.

Μακαρόνια με χαβιάρι
Ο λογαριασμός του Ντόναλντ τζούνιορ είναι ίσως ο πιο «φυσιολογικός». Δίνει έμφαση στο γεγονός ότι έχει πολυάριθμη οικογένεια (πέντε παιδιά). Μας επιδεικνύει την οικογένειά του στο σκι, ψάρεμα σε τουρκουάζ νερά ή μπροστά από πανύψηλα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Η Ιβάνκα Τραμπ, η πολυαγαπημένη των μίντια, ανεβάζει συνήθως φωτογραφίες της με ψηλά τακούνια ως επιτυχημένη επιχειρηματίας στη δουλειά του μπαμπά της. Αλλά «πυροβολεί» το Instagram και με φωτό από τα παιδιά της, την εγκυμοσύνη της, τις ονειρεμένες διακοπές με τον σύζυγο, τα παιδιά της να παίζουν γκολφ (ο Τραμπ διαθέτει παντού δικά του γήπεδα).


Ο άλλος γιός Ερικ που δεν φαίνεται να έχει παιδιά, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες χλιδής με τη γυναίκα του Λάρα και τον σκύλο του.


Η Τίφανι Τραμπ, η νεότερη της οικογένειας, την οποία ο υποψήφιος πρόεδρος απέκτησε με μια άλλη μητέρα από τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, έχει τον πιο νεοπλουτίστικο λογαριασμό. Διασκέδαση, μακαρόνια με χαβιάρι, ωραία ρούχα, αυτός είναι ο κόσμος της.

Υπάρχει τέλος ένας λογαριασμός που δεν έχει εξακριβωθεί αν είναι αληθινός. Ανήκει στον Μπαρόν Τραμπ, τον 12χρονο γιό του υποψηφίου προέδρου με την Μελάνια Τραμπ, ο οποίος έχει ανεβάσει μόνο δύο εικόνες: στη μια βλέπουμε ένα όπλο και στην άλλη ένα βουνό χαρτονομίσματα των 2 δολαρίων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact