ΖΩΔΙΑ

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια – Περνούν και μόνα τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, έχουν ισχυρές απόψεις και θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο.

Δεν βασίζονται σε άλλους και δεν διστάζουν να ζήσουν με αντισυμβατικό τρόπο. Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια τηρούν τις πράξεις, τις σκέψεις και τα πιστεύω τους. Δεν αισθάνονται την ανάγκη να προσαρμοστούν ή να αλλάξουν, απλώς για να ευχαριστήσουν τους άλλους.

Ένα ανεξάρτητο ζώδιο δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με το παρελθόν. Όταν κάποιος έχει ανεξάρτητο πνεύμα, του αρέσει να ταξιδεύει, να βλέπει νέα μέρη και να γνωρίζει νέους ανθρώπους.

Αυτά τα ζώδια μπορεί να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλά με τους δικούς τους όρους και χρήματα. Δεν θέλουν να αναγκαστούν να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα κάποιου άλλου, επομένως μπορεί να ταξιδεύουν συχνά μόνοι. Αλλά η εμπιστοσύνη που δεν δείχνουν στους άλλους μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

Το μόνο άτομο που αυτά τα ζώδια γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν, σίγουρα είναι ο εαυτός τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ελεύθερα σκεπτόμενα πλάσματα και αυτά που πιστεύουν, κάνουν ή λένε δεν επηρεάζονται από τους άλλους. Οι Υδροχόοι είναι τόσο ανεξάρτητοι που δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να τους αρέσει κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές ή επειδή το προτείνουν άλλοι. Οι Υδροχόοι πρέπει να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Και αν είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται κάτι, δεν πειράζει. Η μόνη έγκριση που αναζητούν, είναι η δική τους. Οι Υδροχόοι δεν συμβαδίζουν ποτέ με το πλήθος και δεν κάνουν αυτό που περιμένουν οι άλλοι. Θέλουν να κάνουν τα δικά τους πράγματα με τον πιο δημιουργικό και μοναδικό δυνατό τρόπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι τόσο ανεξάρτητοι που πρέπει να είναι αρκετά ελεύθεροι για να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν θέλουν να χρειαστεί να ζητήσουν άδεια από άλλους. Οι Τοξότες είναι προσαρμοστικοί και γι’ αυτό δεν ανησυχούν ποτέ για τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε ένα ταξίδι ή σε άγνωστες καταστάσεις. Είναι σε θέση να αναλαμβάνουν ρίσκα και προκλήσεις, χωρίς να πανικοβάλλονται καθώς πιστεύουν στις δικές τους δεξιότητες και ικανότητες. Οι Τοξότες δεν θέλουν να είναι «δεμένοι» με κανέναν τρόπο — ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά.

Κριός

Ένα από τα πράγματα που κάνει τους Κριούς τόσο ανεξάρτητους, είναι η πίστη τους στον εαυτό τους. Μπορεί να ρισκάρουν ή να πάρουν λάθος αποφάσεις, αλλά ξέρουν ότι, τελικά, θα φτάσουν εκεί που πρέπει και θα μάθουν τι χρειάζονται. Εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους. Οι Κριοί δεν θα συγκρατηθούν και θα το κάνουν πάντα, ακόμα κι όταν οι άλλοι προσπαθούν να τους αποτρέψουν. Οι Κριοί προσπαθούν να επικεντρωθούν στα θετικά μιας κατάστασης και προσπαθούν να νιώθουν καλά. Είναι γενικά αισιόδοξοι και έχουν αισιόδοξη στάση.

Δίδυμοι

Γιατί οι Δίδυμοι είναι τόσο ανεξάρτητοι; Οι Δίδυμοι τείνουν να μην επιθυμούν κάτι που έχουν οι άλλοι και δεν ζηλεύουν. Οι Δίδυμοι δεν ζουν για επαίνους και δεν παίρνουν βαριά την όποια κριτική μπορεί να τους ασκηθεί. Προσπαθούν να πάρουν ό,τι τους βοηθάει από την κριτική κάποιου άλλου, αλλά δεν το αφήνουν να τους επηρεάσει. Το μόνο άτομο που οι Δίδυμοι πρέπει να εντυπωσιάσουν, είναι ο εαυτός τους και δεν στηρίζονται σε άλλους για να τους βοηθήσουν. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι και ξέρουν πώς να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να χρωστάνε σε κανέναν.

Αιγόκερως

Γιατί οι Αιγόκεροι είναι τόσο ανεξάρτητοι; Όλοι γνωρίζουν πόσο εργατικοί και επιμελείς είναι, αλλά μπορεί να μην συνειδητοποιούν πόσο ανεξάρτητοι είναι. Οι Αιγόκεροι είναι τόσο ανεξάρτητοι που οι δουλειές που επιλέγουν, είναι πράγματα που θέλουν πραγματικά να κάνουν. Ναι, τους αρέσει η ανεξαρτησία που προέρχεται από την οικονομική ελευθερία, αλλά θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι που τους αρέσει και να χαράξουν τη δική τους πορεία, παρά να κάνουν κάτι που σκοτώνει την ψυχή τους, αλλά τους χαρίζει πολλά χρήματα. Οι Αιγόκεροι γενικά προσπαθούν να εργάζονται ανεξάρτητα και να είναι αφεντικά του εαυτού τους. Προτιμούν να λογοδοτήσουν στον εαυτό τους παρά σε οποιονδήποτε άλλο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Ξέρουν πάρα πολλά για να είναι υπό τον έλεγχο οποιουδήποτε. Οι Παρθένοι έχουν κάνει την έρευνά τους, γνωρίζουν τα γεγονότα και πιθανότατα έχουν ήδη καταλάβει πώς να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν και για κανέναν λόγο. Είναι απίστευτα αυτοδύναμοι και είναι δύσκολο για αυτούς να πιστέψουν ότι υπάρχει κάποιος άλλος που ξέρει τι να κάνει ή να ξέρουν πώς να το κάνουν καλύτερα από τους ίδιους. Οι Παρθένοι θέτουν όρια και δεν θα επιτρέψουν σε άλλους να τα εκμεταλλευτούν ή να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Μια χαρά τα καταφέρνουν μόνοι τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact