ΚΟΣΜΟΣ

Τα «Πουλιά» του Χίτσκοκ υπάρχουν και επιτίθενται στους κατοίκους του Σικάγο

Ούτε ο μετρ του σασπένς δεν θα το σκεφτόταν αυτό

Στα «Πουλιά» (1963) του μάστορα του φόβου, ο τρόμος έρχεται από τον ουρανό.

Πτηνά κατακλύζουν απειλητικά τα ηλεκτρικά σύρματα μιας πόλης, οι ορδές τους σκοτεινιάζουν τον ορίζοντα και μεμονωμένα ή σε σμήνη επιχειρούν αιμοβόρικες επιθέσεις τρομοκρατώντας τους κατοίκους.

Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ δεν έδωσε ποτέ καμιά εξήγηση γιατί τα πουλιά του εξεγέρθηκαν κατά της ανθρωπότητας, γιατί δεν χρειάστηκε πιθανότατα.

Τα σημερινά πουλιά του Σικάγο πάντως έχουν πολλά να ξεκαθαρίσουν για τη συμπεριφορά τους!

pelhjmhi1

Κάτι μαυροπούλια με κόκκινα φτερά βγαίνουν ξαφνικά από τα φυλλώματα των δέντρων και εφορμούν στα κεφάλια των κατοίκων. «Οι αναφορές πληθαίνουν… μέσα στην περιοχή του Πάρκου Λίνκολν και σε άλλες δασώδεις περιοχές της πόλης», αναμεταδίδουν ανήσυχες οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες του Σικάγο.

Οι ορνιθολόγοι που επιστρατεύτηκαν πάντως να εξηγήσουν το γεγονός μάς λένε πως πιθανότατα τα μανιασμένα πουλιά προστατεύουν τις φωλιές τους, οι οποίες αυτή την εποχή του χρόνου φιλοξενούν τους νεοσσούς.

Είναι έτοιμα να επιτεθούν σε οτιδήποτε πιστέψουν πως απειλεί τα μικρά τους, δηλώνει και ο ορνιθολόγος Josh Engel, από άλλα πουλιά μέχρι και φουκαριάρηδες περαστικούς. Και ειδικά όσους κάνουν τζόκινγκ!

pelhjmhi2

Ανάμεσα στα τόσα θύματα των ιπτάμενων επιθέσεων, μια 60χρονη μήνυσε μάλιστα ένα νοσοκομείο της πόλης γιατί δεν προειδοποίησε λέει τους ανυποψίαστους περαστικούς για τον φτερωτό κίνδυνο που καραδοκεί στο παρκάκι του.

Οι πολίτες του Σικάγο είναι μάλιστα με τα χέρια δεμένα αναφορικά με την προστασία τους από τα συγκεκριμένα μαυροπούλια, τα οποία είναι προστατευόμενο είδος και κάθε ηθελημένη βλάβη πάνω τους θεωρείται κακούργημα, επισύροντας ποινή φυλάκισης δύο ετών αλλά και πρόστιμο ως 250.000 δολάρια!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact