ΖΩΔΙΑ

Τα τρία άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Ο Αύγουστος πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν τρία είναι τα ζώδια που δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Βρισκόμαστε σχεδόν στα τέλη του Ιουλίου και πολλοί ανυπομονούν να έρθει ο Αύγουστος για να πάνε διακοπές και να ξεκουραστούν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η αστρολογία έχει ήδη εντοπίσει ποια ζώδια δεν θα είναι και τόσο τυχερά και ελπίζουμε να μην είσαι ένα από αυτά.

Μην ξεχνάμε ότι στις 12 Αυγούστου έχουμε την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει πολλές αλλαγές και εντάσεις σε αρκετά ζώδια.

Το καλό νέο είναι πως θα μπει η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 Αυγούστου και θα εξομαλύνει όσα προβλήματα έχουν προκύψει μέσα στο καλοκαίρι.

Κριός

Θα πρέπει να προσαρμόσετε τον εαυτό σας σε νέα δεδομένα. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των υπερβάσεων που θα χρειαστεί κι εσείς να κάνετε τις δικές σας. Θα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και κάποιες αλλαγές, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και υπομονή και να μην κάνετε βήματα παρορμητικά. Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα σας πιάσει μια έντονη κτητικότητα, την οποία πρέπει να διαχειριστείτε και να κάνετε συμβιβασμούς.

Ζυγός

Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς. Πρέπει να μην επηρεάζεστε από τις εξωτερικές συνθήκες και κάποιοι θα έχετε πισωγυρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τις 4 Αυγούστου μέχρι και τις 14 Αυγούστου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί θα έχετε ανατροπές που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Η νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου θα σας απομονώσει λίγο.

Σκορπιός

Ο Αύγουστος θα έχει αρκετές δυσκολίες, διαφωνίες και εμπόδια για εσάς και πρέπει να έχετε δύναμη για να τις αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς είστε από τα άτυχα ζώδια του νέου μήνα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αρχές του Αυγούστου (4, 5, 6 και 7). Θα νιώσετε αδικημένοι και ενοχλημένοι, επομένως πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας. Στις 21 Αυγούστου τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα πάρετε μια ανάσα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact