ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Ο Απρίλιος μπορεί να είναι η καρδιά της Ανοιξης, ωστόσο φέρνει μαζί του ευνοϊκές και δύσκολες μέρες.

Οπως όλα δείχνουν, τρία ζώδια δεν θα περάσουν πολύ ευχάριστα.

Ο ήλιος στον Κριό ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χείρωνα την 1η Απριλίου. Αυτό μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές, άγχος και παλιούς φόβους. Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μπορεί να αισθανθείτε ότι όλες οι προσπάθειές σας γίνονται μάταια.

Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Απρίλιο

Λέων

Μπορεί αυτό το μήνα να αισθανθείτε πιο πιεσμένοι από ποτέ. Ωστόσο, πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν ακόμα και υπό πίεση, και αν ένας «βράχος» είναι πρόθυμος να αντέξει την έντονη ζέστη, τελικά θα γίνει διαμάντι. Να ξέρετε ότι αυτά που σας περιμένουν στην αντιπέρα όχθη θα σας ανταμείψουν για τις θυσίες που κάνατε. Η επιτυχία απαιτεί χρόνο και όσο περισσότερο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε σε κάτι, τόσο περισσότερο ανοίγεστε για να πετύχετε.

Ζυγός

Αυτό το μήνα, οι σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο. Ενισχύετε τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχετε και μαθαίνετε πώς να συνεργάζεστε με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας πόση ενέργεια μπορείτε να δώσετε, γιατί καθώς ο Απρίλιος είναι απαιτητικός και μπορεί να αισθανθείτε ότι πνίγεστε από τις υποχρεώσεις. Διεκδικήστε το δικαίωμά σας να απορρίψετε κάτι εάν αυτό έρχεται σε αντίθεση με κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο. Να θυμάστε ότι εσείς είστε εκείνος που αποφασίζει τις προτεραιότητές.

Υδροχόος

H ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο συμβαίνει στον τέταρτο οίκο σας, που σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τη ζωή στο σπίτι και τους γονείς. Ωστόσο θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα λιγότερο ιδανικά και με ατέλειες. Επομένως, αξιοποιήστε αυτό το κύμα απαισιοδοξίας σε κάτι λιγότερο σημαντικό ή τουλάχιστον έχετε κατά νου πώς το ένστικτό σας αυτό το μήνα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact