ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα βρώμικα μυστικά του Μάικλ Τζάκσον

Ο βασιλιάς της ποπ ήταν ο πιο βρομιάρης του Χόλιγουντ. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται πρώην οικονόμοι του, που εργάστηκαν στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον. Οπως αποκάλυψαν στην εφημερίδα «New York Post», ο διάσημος τραγουδιστής ζούσε σε ένα σπίτι όπου ήταν άθλιες οι συνθήκες υγιεινής. Για του λόγου το αληθές, αραδιάζουν μια σειρά από αηδιαστικά παραδείγματα.

Μία από τις οικονόμους του είπε ότι ο Τζάκσον μερικές φορές, όταν πήγαινε να δει τα ζώα του στον μικρό ζωολογικό κήπο στην κατοικία του Neverland, πατούσε στα κόπρανά τους και μετά έμπαινε στο σπίτι αφήνοντας άσχημα και δύσοσμα αποτυπώματα των παπουτσιών του στα πατώματα. Κι αν κάποιος τολμούσε να του κάνει παρατήρηση, τον απειλούσε ότι θα του πετούσε ακαθαρσίες. Η ίδια χαρακτήρισε το πρώην αφεντικό της «ρακοσυλλέκτη», επειδή μάζευε μανιωδώς διάφορα αντικείμενα που τα στοίβαζε.

Μία άλλη οικονόμος του είπε ότι ο Τζάκσον την επόμενη ημέρα από τη συνέντευξή του το 1993 στην Οπρα Γουίνφρεϊ στη Neverland, ούρησε μπροστά της στην κεντρική είσοδο της κατοικίας του. Επίσης αποκάλυψε ότι κρατούσε στο δωμάτιό του λερωμένη παιδική πάνα κι ένα μπλουζάκι που πρέπει να το είχε κρατήσει από έφηβο ή πολύ νεαρής ηλικίας ενήλικο.

Τρίτη γυναίκα από το υπηρετικό προσωπικό ισχυρίζεται ότι η ζωή του Τζάκσον άλλαξε δραματικά μετά το 1993, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλο ποσό στον Τζόρνταν Τσάντλερ που τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. «Μερικές φορές το προσωπικό δεν αρκούσε να καθαρίσει και καλούσαμε τις υπηρεσίες καθαρισμού για επιπλέον βοήθεια. Το υπνοδωμάτιο του Τζάκσον μύριζε απαίσια, το στρώμα του ήταν γεμάτο ακάρεα. Σας λέω, ήταν ο πιο βρομιάρης του Χόλιγουντ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact