ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται 30/03 έως 05/04/2015

Τα Ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται 30/03 έως 05/04/2015

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μας έρχεται απο 30/03 έως 05/04/2015

Κριός 

Μια έντονη και δυναμική εβδομάδα ξεκινά για σένα σήμερα. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου προσφέροντας καλή επικοινωνία και οξυδέρκεια πνεύματος. Ο Άρης στον Ταύρο συνεπάγεται αύξηση των δαπανών που θα πρέπει να ελέγξεις, για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα των προσωπικών σου σχέσεων και σε ωθεί να σκεφτείς την ισορροπία που υπάρχει μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες και οι συνεργασίες που θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα και τις οποίες καλείσαι να εκμεταλλευτείς.

Το επικοινωνιακό πλεονέκτημα που σου δίνει ο Ερμής στον Κριό, σου προσφέρει ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σου. Το στοίχημα για σένα θα είναι να συνδυάσεις τις απαιτήσεις της εργασίας σου με τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δύσκολη όψη της Σελήνης στο Ζυγό (4/4) επηρεάζει την προσωπική σου σχέση και προκαλεί αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

Εάν η σχέση με τον σύντροφό σου δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα υπάρξουν και άλλα προβλήματα. Πρέπει να εντοπίσεις ποια είναι τα θέματα που δημιουργούν συγκρούσεις και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις.

Ταύρος 

Ο Άρης με την είσοδό του στο ζώδιό σου, σου προσφέρει την ενέργεια και τη δύναμη για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικές κινήσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην οικογενειακή σου ζωή αλλά το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα λίγες μέρες αργότερα (5/4) μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού (4/4) επηρεάζει κατά κύριο λόγο την επαγγελματική σου ζωή.

Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί συμφωνίες και επαφές που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Προσοχή σε συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό (4/4) προκαλεί αρκετές εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις και δημιουργεί σημαντικά εμπόδια αλλά και ανατροπές. Επαναπροσδιόρισε σαφεστέρα τον τρόπο που αντιμετωπίζεις επαγγελματικά ζητήματα.

Η προσωπική σου ζωή εξακολουθεί να επηρεάζεται από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και δεν φοβάσαι να τα εκφράσεις. Έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να αισθανθείς όμορφα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου, απογειώνει την γοητεία σου.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει αρκετή κινητικότητα αλλά και πολλή ένταση. Ο Ερμής στο Κριό αυξάνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) φέρνει ευχάριστες ειδήσεις αλλά το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (5/4) μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και έντονα συναισθήματα.

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/4, σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις αλλά και να αποδεχτείς τα πραγματικά δεδομένα για να προχωρήσεις παρακάτω. Σημαντικές είναι οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την συμμετοχή σου σε παρασκηνιακές διεργασίες, με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε καθιστά πιο επιρρεπή σε εξαπατήσεις και ανεδαφικούς σχεδιασμούς. Προσπάθησε να έχεις πλήρη εικόνα της πραγματικότητας, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτό το διάστημα, σου δημιουργεί μια έντονη τάση εσωστρέφειας. Η προσωπική σου ζωή είναι ιδιωτική υπόθεση. Μια παλιά σχέση που δεν τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιθανόν να σε προβληματίζει ακόμα. Δεν φαίνεται να έχεις ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, στις 4/4, μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

Καρκίνος 

Την περίοδο αυτή το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης στον Ταύρο συνεπάγεται πως η κοινωνική σου ζωή το επόμενο διάστημα θα είναι έντονη και γεμάτη ευχάριστες στιγμές. Αρκετές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχεις για καινούργιες γνωριμίες. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, προκαλεί έντονα προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή και μπορεί να φέρει ανατροπές αλλά και σημαντικές διαφοροποιήσεις στις σχέσεις σου.

Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και η διάθεση σου είναι πιο αισιόδοξη αυτό το διάστημα. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου (2/4) είναι ευνοϊκό για να ολοκληρώσεις επιτυχώς, μια σημαντική συμφωνία. Ο Ήλιος στον Κριό σε βοηθά να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις με άτομα που έχουν κύρος και εξουσία, αλλά και να ασχοληθείς ακόμα πιο εντατικά με την καριέρα σου. Θα θελήσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη και θα παραβρεθείς σε πολλές εκδηλώσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, όμως φαίνεται να δυναμιτίζει αυτό

Λέων 

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνεις σε όλα τα επίπεδα το επόμενο διάστημα. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) αποτελεί μια ευνοϊκή όψη αλλά το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα (5/4) πυροδοτεί εμμονές και εντάσεις. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/4, σου προσφέρει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πλησιάσεις περισσότερο τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Μαζί τους μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πραγματοποιήσεις κάποιο από τα σημαντικά σχέδια σου. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα τεκταινόμενα στην επαγγελματική σου ζωή αυτή την περίοδο.

Ο Ερμής στον Κριό (1-14/4) είναι σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια σου να επιτύχεις ένα πρωταρχικό σου στόχο. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου (2/4) ευνοεί ιδιαίτερα, κάθε διαδικασία εδραίωσης των μεγαλόπνοων σχεδίων σου. Είσαι πλήρως αφοσιωμένος/η στην καριέρα σου. Μια σοβαρή αλλά απαραίτητη συζήτηση, μπορεί να δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και χαλαρός και να δώσεις τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο, για να υπάρξει ένας ειλικρινής διάλογος. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Παρθένος 

Η οικονομική σου κατάσταση θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σε γεμίζει αισιοδοξία. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα.

Όμως η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, εντείνει τις ανησυχίες σου σε αυτό τον τομέα και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Επιπροσθέτως η παρουσία του Ερμή στον Κριό (1-14/4) επηρεάζει κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα, που πρέπει να διευθετήσεις. Καλύτερες θα είναι οι συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή το επόμενο διάστημα, ανεξάρτητα αν εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες.

Τα οικονομικά σου προβλήματα δεν είναι ικανά να παρεμποδίσουν την γέννηση καινούργιων και πρωτοπόρων ιδεών. Αυτή την χρονική περίοδο θα πρέπει να αρκεστείς στον σχεδιασμό και όχι την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και θα είσαι σε μια αρκετά ρομαντική διάθεση. Πιθανόν να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφό σου ένα ταξίδι που επιθυμούσατε καιρό. Γενικά θα επιθυμείς να περνάς αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί του και ίσως ασχοληθείτε μαζί, με μια καινούργια πνευματική δραστηριότητα.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη συναισθηματικά για εσένα. Ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί τα σοβαρά οικονομικά σου ζητήματα δεν σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σου δημιουργεί συναισθήματα απαισιοδοξίας. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4), όμως, θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να ασχοληθείς πιο συστηματικά με αυτά τα θέματα. Η έκλειψη Σελήνης που συντελείται στο ζώδιο σου, στις 4/4, θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η και θα σου προκαλέσει αρκετή ένταση.

Αλλαγές απαιτούνται τόσο την εξωτερική σου εμφάνιση όσο και στην γενικότερη διαχείριση της καθημερινότητάς σου. Λόγο της γενικότερης συναισθηματικής φόρτισης που υπάρχει αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/ή στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η στασιμότητα που χαρακτηρίζει την επαγγελματική σου ζωή, σου προκαλεί δυσθυμία και εκνευρισμό. Θα πρέπει να λειτουργήσεις με υπομονή και επιμονή.

Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στο τρόπο που κινείσαι και πράττεις. Η κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αρκετά αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εξομαλύνει ακόμα περισσότερο τις όποιες διαφορές υπήρχαν με τον σύντροφο σου και ενισχύει την ρομαντική σου διάθεση. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου (2/4) θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Σκορπιός

Η επαγγελματική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτό το διάστημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η προσωπική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Ο Ήλιος στον Κριό (1-20/4) σε ωθεί να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου, αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, ενισχύει

περισσότερο την απαιτούμενη προσοχή που θα πρέπει να επιδείξεις σε αυτά τα ζητήματα. Ο Ερμής στον Κριό (1-14/4) και ιδιαίτερα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο (2/4), αποτελεί μια ευνοϊκή συγκυρία που βοηθά στο να κλείσει επιτυχώς μια επαγγελματική συμφωνία. Γενικότερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς,

λειτουργώντας έγκαιρα και αποφασιστικά. Δεν χρειάζεται να οδηγηθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Η ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή είναι αρκετά ευχάριστη και ρομαντική. Τα πράγματα κυλούν αρκετά θετικά ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και η επικοινωνία σας είναι εξαιρετική. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί, όμως, να δημιουργήσει σημαντικές διαμάχες και προστριβές. Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, εν αγνοία του συντρόφου σου.

Τοξότης 

Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά αποδοτικό και θετικό. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κάποια μακρινή και ευχάριστη απόδραση. Το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα (5/4) σου υπενθυμίζει ότι δεν θα πρέπει να εμπλέκεις άτομα του

περιβάλλοντός σου στις οικονομικές σου υποθέσεις. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, συνεπάγεται σημαντικές αλλαγές που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσωπική σου εξέλιξη. Ισχυρή είναι και η πιθανότητα μιας καινούργιας και συναρπαστικής γνωριμίας. Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη (1-30/4) και της Αφροδίτης (1-11/4) στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει σημαντικά την

επαγγελματική σου ζωή. Στην αρχή της εβδομάδας αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου και κερδίζεις την εκτίμηση και την αποδοχή συναδέλφων και συνεργατών. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου (2/4) πιθανόν

να σημάνει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων, για την περαιτέρω πορεία σου. Η επίδραση της έκλειψης Σελήνης στο Ζυγό, στις 4/4, είναι σημαντική για την συναισθηματική σου ζωή. Πιθανόν να αισθανθείς ρομαντικά συναισθήματα για κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης φαίνεται να είναι αβέβαιη αλλά και να δημιουργεί γενικότερες αναταράξεις στην ζωή σου. Εάν είστε σε σταθερή σχέση θα νιώσετε αισθήματα ασφάλειας και αποδοχής.

Αιγόκερως 

Η οικογένεια αλλά και οι σχέσεις σου με τα μέλη της θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου αυτό το διάστημα. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) βελτιώνει κάποια οικονομικά ζητήματα. Όμως το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (5/4) φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τα προσωπικά σου διλλήματα.

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, εντείνει τις όποιες ανησυχίες έχεις, σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα προβλήματά σου δεν είναι ο κατάλληλος.

Πρέπει να λειτουργείς προληπτικά και όχι πυροσβεστικά. Η συνεχής ενασχόλησή σου με τα σοβαρά οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζεις, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή.

Η παραμέληση των υποχρεώσεων και η έλλειψη διαύγειας είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο αντιμετώπισης των εργασιακών σου θεμάτων και προοπτικών. Προσπαθείς να προστατέψεις την προσωπική σου σχέση από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς. Θα μπορέσεις να μοιραστείς όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον σύντροφο σου. Τα συναισθήματα που μοιράζεστε είναι έντονα και βαθιά και αυτό δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, μεταξύ σας.

Υδροχόος 

Η κοινωνική και οικογενειακή σου ζωή θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις εκκρεμότητές σου και να ανακτήσεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία (2/4) μπορεί να παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα προέρχεται από κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (5/4) ανασύρει οδυνηρά συναισθήματα του παρελθόντος.

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις. Υπάρχουν τώρα οι κατάλληλες δυνατότητες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το επόμενο διάστημα, για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ο Ερμής στον Κριό (1-14/4) και ιδιαίτερα το τρίγωνο που σχηματίζει αυτός με τον Κρόνο (2/4), συνιστούν μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια σου να επιτύχεις μια επωφελή συμφωνία.

Ο Ήλιος στον Κριό (1-20/4) ευνοεί την επικοινωνία και την προώθηση θεμάτων που εκκρεμούν. Η καθημερινότητα και τα προβλήματα που υπάρχουν, δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με την συναισθηματική σου ζωή και τον σύντροφο σου. Είναι πιθανόν η συνεισφορά του να είναι σημαντική για την επίλυση κάποιου οικογενειακού ζητήματος. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να πάρεις κάποια απόφαση που θα είναι επωφελής και για τους δύο.

Ιχθύες 

Στις οικονομικές σου υποθέσεις θα επικεντρώσεις την προσοχή και τις κινήσεις σου αυτή την περίοδο. Προσπαθείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες σε αυτό τον τομέα, που σε προβληματίζει αρκετά. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σε γεμίζει με ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, όμως θα πρέπει να αποφύγεις περιττά έξοδα.

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4/4, σε προειδοποιεί να μην αναμείξεις τα οικεία και φιλικά σου πρόσωπα στις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά. Τα περιθώρια που θα έχεις για να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, θα είναι περιορισμένα.

Δεσμεύσεις του παρελθόντος και υποχρεώσεις που απορρέουν από την τωρινή σου εργασιακή καθημερινότητα, σε προβληματίζουν αρκετά. Όμως, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου (2/4) σε βοηθά στο να ολοκληρώσεις μια σημαντική συμφωνία.

Εάν είσαι σε μόνιμη σχέση ή σε γάμο θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου, που θα προκληθούν από την επίδραση της έκλειψης Σελήνης στο Ζυγό, στις 4/4. Τα προβλήματα θα είναι αποτέλεσμα κάποιων δυσάρεστων ειδήσεων που θα έχουν σχέση με το εισόδημα του συντρόφου σου ή κάποια κοινή επένδυση. Εάν είσαι αδέσμευτος, οι φίλοι θα σου παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές, για να μπορέσεις να αξιολογήσεις αντικειμενικά την αισθηματική σου ζωή.

Συντακτική Ομάδα Fnews.gr

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact