ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται απο 20/04 έως 26/04

Πως θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται…;

Διαβάστε αναλυτικά!

Κριός

Τα οικονομικά ζητήματα κυριαρχούν αυτό το διάστημα. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σε καλεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) αλλά και ο Ερμής στην ίδια θέση (15-30/4) σου υποδεικνύουν ότι πρέπει να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικογενειακών και κοινωνικών σου σχέσεων και δεν είναι απίθανο να σχεδιάσεις ένα ταξίδι μαζί με κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Στην επαγγελματική σου ζωή προκύπτουν ευκαιρίες, το θέμα είναι ο τρόπος που θα κινηθείς εσύ. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) διευκολύνει την επικοινωνία και δημιουργεί ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη (1-30/4) μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για καλύτερη οργάνωση, αν αποφάσιζες να σταματήσεις να κινείσαι συνεχώς. Στην αισθηματική σου ζωή επιδρά ακόμα η Νέα Σελήνη στον Κριό που έγινε στις 18/4. Ο Ουρανός στον Κριό επίσης (1-30/4) ενισχύει την ανάγκη σου για αλλαγή στην καθημερινότητα της σχέσης σου. Στις 26/4 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού καταδεικνύει τη σημαντικότητα που έχει για σένα μια αλλαγή, εδώ και τώρα.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ή να πλησιάσεις περισσότερο, κάποιους σημαντικούς στόχους. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση για να προχωρήσεις αλλά, ταυτόχρονα, φρόντισε να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) σου δίνει την επιμονή για να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει τα έσοδά σου προς το τέλος του μήνα. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους αγαπημένους σου και να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που νιώθεις απέναντί τους. Στην επαγγελματική σου ζωή, αυτό το διάστημα, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες σε εξέλιξη. Ο Ερμής στον Ταύρο αποτελεί ένα καλό σύμμαχο που διευκολύνει την επικοινωνία και βοηθά στην προώθηση των στόχων σου. Σ’ αυτή τη φάση θα ήταν πολύ βοηθητικό να ξεκαθαρίσεις με σαφήνεια τους στόχους σου έτσι ώστε να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσεις. Ο Ήλιος από το ζώδιό σου (20-30/4) θα σου χαρίσει λάμψη και την ικανότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Το κλίμα στη σχέση σου θα είναι αρμονικό, όλο αυτό το διάστημα και η διάθεσή σου αλλά και αυτή του συντρόφου σου θα είναι να μείνετε μόνοι μαζί και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

Δίδυμοι

Δραστήρια και αισιόδοξη η διάθεσή σου, αυτό το διάστημα, αλλά σκόπιμο είναι να μην αποκαλύψεις, ακόμα, τα σχέδιά σου στο περιβάλλον σου. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σε κάνει εσωστρεφή και σε συμβουλεύει να προσέξεις, γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σου. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) βοηθά στη δική σου συμμετοχή σ’ αυτό αλλά ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα φέρει στην επιφάνεια τα τεκταινόμενα. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) οδηγείσαι σε μια συναισθηματική υπερβολή που μπορεί να φέρει στην συνέχεια πολλούς προβληματισμούς, σχετικά με την ποιότητα της σχέσης σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, πολλά συμβαίνουν σε ένα μυστικό και παρασκηνιακό επίπεδο, στο οποίο συμμετέχεις. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) αλλά και ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) προς τα τέλη του μήνα δημιουργούν ένα πλαίσιο μυστικότητας, μέσα στο οποίο χρειάζεται να κινηθείς με μεγάλη προσοχή για να μην εκτεθείς σε κακόβουλα και επισφαλή σχόλια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τους Διδύμους (11-30/4), θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που σημαίνει ότι το κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου θα είναι σε γενικές γραμμές θετικό. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα τη ζήλεια και τις τάσεις κτητικότητας που σε παρασύρουν μερικές φορές.

Καρκίνος

Το διάστημα αυτό προτεραιότητα θα έχει η κοινωνική σου ζωή. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) γεμίζει την καθημερινότητά σου με συναντήσεις και ευχάριστες επαφές με φίλους. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) συμπλέει απόλυτα με τον Άρη, φέρνοντας στο προσκήνιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες για καινούργιες γνωριμίες. Ο Ήλιος, επίσης στον Ταύρο, (20-30/4) θα υποστηρίξει τη συνεύρεση για μικρές αποδράσεις με άτομα του φιλικού περίγυρου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και μια δυσκολία στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου. Στην επαγγελματική σου ζωή θα πρέπει να δώσεις την προσοχή σου στις σχέσεις σου με ομότιμους και ανώτερους. Οι αντιδράσεις σου οφείλουν να είναι στην κατεύθυνση της εξομάλυνσης αυτών των σχέσεων, όχι όμως με προσωπικό κόστος. Στις 23/4 η σύνοδος Ερμή-Άρη σου χαρίζει ευφράδεια λόγου και στις 26/4 οι διαταραγμένες σχέσεις σου με άτομα εξουσίας θα αποκατασταθούν. Το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη βέβαια στους Διδύμους (11-30/4) δημιουργεί μια συναισθηματική απόσταση από το ταίρι σου, αλλά είναι στο χέρι σου να την ξεπεράσεις και να δείξεις στο σύντροφό σου πόσο ενδιαφέρεσαι.

Λέων

Στο προσκήνιο θα βρεθεί η επαγγελματική σου ζωή αυτό το διάστημα, με κινήσεις που θα προετοιμάσουν τη μελλοντική σου επιτυχία. Ο Άρης (1-30/4), ο Ερμής (15-30/4) και ο Ήλιος (20-30/4) βρίσκονται στον Ταύρο, θέση από την οποία επιδρούν έντονα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) ευνοεί την κοινωνική σου ζωή, τις επαφές με τους φίλους σου, τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Στο επαγγελματικό περιβάλλον θα επιδράσει καταρχήν ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) κάνοντας το περιβάλλον μέσα στο οποίο εργάζεσαι ιδιαίτερα δύσκολο και αντίξοο. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) δημιουργεί ευκαιρίες και δυνατότητες για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξή σου. Ο Ήλιος επίσης στον Ταύρο (20-30/4) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σου για τη συνέχεια της πορείας σου. Στις αρχές της βδομάδας η διάθεσή σου είναι μάλλον μελαγχολική και απαισιόδοξη. Στη συνέχεια η κατάσταση βελτιώνεται, η ενέργεια και η αισιοδοξία σου επιστρέφουν και θα μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Οι προοπτικές είναι αισιόδοξες και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να το αναγνωρίζεις και να ανταποκρίνεσαι.

Παρθένος

Γενναιόδωρο και δημιουργικό αναμένεται αυτό το διάστημα. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος που σου χαρίζει αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα ενισχύσει την τάση του Άρη και θα σε ενθαρρύνει να βάλεις σε πρώτο πλάνο αυτά που πραγματικά επιθυμείς, αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) και η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) επηρεάζουν, κυρίως, την επαγγελματική σου ζωή. Στην επαγγελματική σου ζωή θα δεχτείς την επιρροή του Ερμή στον Ταύρο (15-30/4) που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τις ανάλογες επαφές και συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) είναι πιθανό να φέρει ισχυρούς συμμάχους που έχουν τη δυνατότητα να σε υποστηρίξουν σημαντικά. Στην αισθηματική σου ζωή θα δεχτείς την υποστήριξη του συντρόφου σου, κάτι που χρειάζεσαι διακαώς. Το ταίρι σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να στραφείς προς τον εαυτό σου, για να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και να κάνεις τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να πετύχεις κάτι σημαντικό για σένα

Ζυγός

Την περίοδο αυτή το ενδιαφέρον σου θα εστιάσει γύρω από τα οικονομικά σου ζητήματα. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να ρυθμίσεις κληρονομικές/φορολογικές εκκρεμότητες. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) τονίζει περισσότερο την τάση του Άρη, φέρνοντας κι αυτός στο προσκήνιο τα οικονομικά σου και το πώς αυτά επιδρούν στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Και ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) με τη σειρά του, θα ασχοληθεί με τα ίδια θέματα, όπως ο Άρης και ο Ερμής. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για τους, κάθε είδους, στόχους σου. Η ατμόσφαιρα στην επαγγελματική σου ζωή είναι θετικά αλλά επικρατεί ένας μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο, γεγονός που δημιουργεί άγχος και κούραση. Επειδή οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς και χρειάζεται να λειτουργείς απερίσπαστα, καλό θα είναι να διευθετήσεις όσο γίνεται καλύτερα τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί οι ανησυχίες σου μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και τους στόχους σου. Η ατμόσφαιρα στην αισθηματική σου ζωή είναι θετική και ευχάριστη. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε μαζί ίσως ακόμη κάνετε και ένα ευχάριστο ταξίδι. Η μονιμότητα που αποκτά η σχέση αυτή σε εμπνέει και σε ενθαρρύνει να κάνετε περισσότερες κοινές δραστηριότητες, αφού περνάτε τόσο καλά ο ένας με τον άλλο.

Σκορπιός

Έντονο και πολυάσχολο αναμένεται αυτό το διάστημα. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) ανεβάζει τους τόνους και οι συγκρούσεις σε μια κοντινή σου σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, είναι πολύ πιθανές. Στις 21/4 το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι μια όψη που μπορεί να σε παρασύρει σε δυσάρεστη συμπεριφορά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα ευνοήσει την οικονομική σου κατάσταση με έναν ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) μπορεί να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές σε μια κοντινή σου σχέση. Το ενδιαφέρον και η ενέργειά σου αυτό το διάστημα θα δοθούν στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) γεμίζει τις μέρες αυτές με ενδιαφέρουσες επαφές αλλά θα πρέπει να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και ευελιξία για να καταφέρεις να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην αισθηματική σου ζωή, αυτή την περίοδο, θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια συννεφάκια. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) ανεβάζει τους τόνους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Στην πραγματικότητα μπορεί να σταθεί μια ευκαιρία για την εξέλιξη της σχέσης σου. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει με διάθεση και ενέργεια για να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της ζωής σου. Καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4), ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) και ο Ερμής στην ίδια θέση (15-30/4) θα επιδράσουν κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και στον τομέα της υγείας σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) θα σε βοηθήσει νε πλησιάσεις ένα κοντινό σου άτομο είτε από την προσωπική είτε από την επαγγελματική σου ζωή. Θετικό το κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) αυξάνει το φόρτο εργασίας και η ανάληψη νέων αρμοδιοτήτων θα απαιτήσει συνεχή και επίμονη προσπάθεια από μέρους σου. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) ενισχύει το ενδιαφέρον σου για την εξέλιξη των στόχων σου και δημιουργεί ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις, σχετικές με θέματα που αφορούν την πορεία σου. Στην αισθηματική σου ζωή διανύεις μια πολύ θετική περίοδο. Η Αφροδίτη κινείται στον 7ο οίκο σου, που αφορά τις αισθηματικές σχέσεις, δημιουργώντας θετικές όψεις με το Δία στις 22/4 και με τον Ουρανό, στις 26/4. Θα απολαύσετε όμορφες και ερωτικές στιγμές και η σχέση σας θα περάσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα στο προσκήνιο θα βρεθεί η κοινωνική σου ζωή και η δημιουργικότητά σου. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) σε βοηθάει να ξαναβρείς τον παλιό, καλό εαυτό σου και μαζί την αισιοδοξία και τη γοητεία σου. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) προκαλεί ευκαιρίες για δημιουργικό διάλογο και επαφές με τους αγαπημένους σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) βελτιώνει τα οικονομικά σου, καθώς επίσης και κάποια θέματα υγείας που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Η ενεργητικότητα και η δημιουργικότητα που σε διακρίνουν αυτό το διάστημα θα έχουν θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Η αναγνώριση που θα πάρεις είναι πιθανό να έχει και οικονομικά οφέλη. Στις 23/4 η σύνοδος Ερμή-Άρη είναι μια όψη που μπορεί να διευκολύνει την ολοκλήρωση κάποιων σημαντικών συμφωνιών. Καλό και αισιόδοξο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και στη σχέση με το σύντροφό σου. Υπάρχει υποστήριξη και συντροφικότητα μεταξύ σας και είναι πολύ πιθανό να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον, για να υιοθετήσετε πιο υγιεινές καθημερινές συνήθειες. Οι προοπτικές είναι ευοίωνες.

Υδροχόος

Την περίοδο αυτή θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την οικογενειακή σου ζωή. Ο Άρης στον Ταύρο (1-30/4) θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις εκκρεμότητες που αφορούν ενδοοικογενειακά ή κληρονομικά θέματα. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) διευκολύνει την επικοινωνία και το διάλογο μεταξύ των μελών της οικογένειας. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα σε βοηθήσει ώστε να αντιληφθείς σε ποιά σημεία της οικογενειακής ζωής πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου χαρίζει χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, παρ’ όλες τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Στην επαγγελματική σου ζωή είναι η ώρα για να αντιληφθείς ότι για να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να προσπαθήσεις με συνειδητότητα και οργάνωση. Το θέμα δεν είναι να βάζεις στόχους αλά να εργάζεσαι με συνέπεια για να τους πετύχεις. Οι οικογενειακές σου υποθέσεις αποσπούν την προσοχή σου από την εργασία και λειτουργούν αρνητικά στην εξέλιξη της πορείας σου. Το διάστημα αυτό στην αισθηματική σου ζωή προβλέπεται ιδιαιτέρως ρομαντικό και ερωτικό. Η σχέση με το σύντροφό σου έχει ανανεωθεί και τα συναισθήματα και των δυο σας, έχουν δυναμώσει. Ιδιαίτερα στις 26/4 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές και η επικοινωνία μεταξύ σας θα περάσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Ιχθύες

Το διάστημα αυτό προβλέπεται δραστήριο αλλά και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης από τον Ταύρο (1-30/4) γεμίζει ασφυκτικά το πρόγραμμά σου και οι ρυθμοί σου ανεβαίνουν κατακόρυφα. Ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) θα επιδράσει στην επαγγελματική αλλά και στην κοινωνική σου ζωή δημιουργώντας ευκαιρίες για επαφές, διασκέδαση και παραγωγικές συζητήσεις. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σου για τα όσα συμβαίνουν και βοηθά στην προώθηση των σχεδίων σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (11-30/4) ξυπνά την ανάγκη σου για ομορφιά και ισορροπία, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στο επαγγελματικό περιβάλλον θα επιδράσει ο Ερμής στον Ταύρο (15-30/4) ο οποίος σε ευνοεί για να πλησιάσεις περισσότερο κάποιους στόχους σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και απέφυγε τις υπερβολές και τις κούφιες δεσμεύσεις. Έχεις καλές πιθανότητες να κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την επιτυχία αν δεν σαμποτάρεις ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου. Η ατμόσφαιρα στην αισθηματική σου ζωή και στη σχέση με το σύντροφό σου είναι καλύτερη από ποτέ. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 4ο οίκο, αυτό της οικογένειας, γεγονός που σου δημιουργεί τη διάθεση να περνάς χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου και να απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Συντακτική Ομάδα Fnews.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact