ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται απο 4 έως 10 Απριλίου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται

Το συγκεκριμένο φαινόμενο πρόκειται να δημιουργήσει ταραχές σε σχέσεις και συμμαχίες οι οποίες μπορούν ακόμα και να διαλυθούν οριστικά, ειδικά αν προϋπάρχει ένα αρνητικό κλίμα. Η θετική συμμετοχή του Δία ωστόσο μπορεί να περισώσει όσες σχέσεις αξίζουν πραγματικά και να τις βοηθήσει να δημιουργήσουν πιο ισχυρά θεμέλια για το μέλλον.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/1, 4/4, 6/7 και 8/10, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο ώστε να μην επιδεινώσουν μία ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Στις 8 Απριλίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία γεγονός που βοηθά στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και μας επιτρέπει να «δούμε καλύτερα» και να κυνηγήσουμε τα οράματά μας.

Τα ζώδια εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζεται στις 4 Απριλίου απέναντί σας και χρήζει προσοχής στον τομέα των σχέσεων -αν και για τους αδέσμευτους θα μπορούσε να φέρει και έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Όσες σχέσεις ξεκινούν τώρα είναι πιθανό να έχουν αρκετή ένταση, αλλά και σύντομη διάρκεια, ίσως μόλις μέχρι τον Σεπτέμβριο με την δεύτερη περίοδο των εκλείψεων. Οι δεσμευμένοι είναι καιρός να λάβετε σοβαρά υπόψη τα παράπονα του συντρόφου σας, αν δεν θέλετε να εξελιχθούν σε απειλή για το δεσμό σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον γάμο σας, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την έκλειψη της Σελήνης στις 4 του μήνα στο Ζυγό είναι σκόπιμο να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές κινήσεις. Αποφύγετε επενδύσεις που περιέχουν το στοιχείο του ρίσκου στα εργασιακά ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο μην αφήνετε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας ανεκμετάλλευτες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε σχέδια και οικονομικές προοπτικές με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς απέναντι στις σχέσεις εκείνες που θεωρείτε σημαντικές, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια που σας χαρίζει ο σεξουαλικός Άρης που περνά από το ζώδιό σας κάνοντας έρωτα και όχι πόλεμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 4 Απριλίου, σε καλή θέση με το ζώδιό σας, μέσα από αλλαγές και διαφοροποιήσεις θα κατορθώσετε τελικά να βρείτε τη χρυσή τομή που θα αναδείξει την καλύτερη επιλογή στα αισθηματικά σας. Ωστόσο, μια «ευκαιρία» για να αυξήσετε τα οικονομικά σας ή για να συνάψετε μια νέα σχέση θα μπορούσε να κρύβει μια καλοστημένη παγίδα ή μια απάτη, οπότε έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 8 Απριλίου θα σας βοηθήσει να προασπίσετε τα συμφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως περίεργες διαγράφονται οι εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένειά σας σας, με την σεληνιακή έκλειψη να «καραδοκεί» στις 4 Απριλίου στον αντίστοιχο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα διαπιστώσετε «ρευστότητα» και στην καριέρα σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Οι αντιδράσεις των γύρω σας, ακόμα και του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν θα πρέπει να σας καταβάλλουν και να παρεμποδίσουν την πορεία σας. Από τη στιγμή που παραμείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ηρεμία και σύνεση, οι καταστάσεις θα στραφούν προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ

Με βασικό χορηγό τον Δία που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από την σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται στον τομέα της επικοινωνίας στις 4 Απριλίου. Χρειάζεται επιμονή, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε τα σχέδια και τις προθέσεις σας και σύντομα θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Οι λύσεις θα έρθουν δίχως να βιάσετε τις καταστάσεις. Ένα ταξίδι ή μια επαγγελματική μετακίνηση σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Θα αποκτήσετε τη γνώση και τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να εδραιώσετε τη θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 Απριλίου επηρεάζει τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε ή απλά τα έσοδά σας δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να προγραμματίσετε τα έξοδά σας και να κάνετε μια σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Αποφύγετε τις παράλογες σπατάλες, είτε για διασκέδαση είτε για καλλωπισμό, ακολουθήστε πιστά τον προϋπολογισμό σας και μην προβείτε σε επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Ο Δίας σε ορθή πορεία θα σας προφυλάξει από τα περίεργα αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν οι απερίσκεπτες ενέργειές σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 4 Απριλίου, θα βγάλει στην επιφάνεια υποθέσεις και ζητήματα που σας προβληματίζουν. Είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή είτε για την καριέρα σας, οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε δράση και να «ξεμπερδεύετε» μια για πάντα. Ακόμα και αν αυτό σας φανεί κάπως «επώδυνο», οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν σε μια πιο φωτεινή πορεία. Επιπλέον, με τη θετική συμμετοχή του Δία μπορείτε να κλείσετε νέες σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και να γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα δημιουργήσετε απόλυτα υγιείς σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 4 Απριλίου, είναι πραγματικά δύσκολη καθώς διαμορφώνει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα. Πρόκειται μάλιστα για ένα φαινόμενο που θα σας επηρεάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα και που στόχο έχει να σας «ταρακουνήσει» και να σας παροτρύνει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στα επαγγελματικά σας που έτσι κι αλλιώς σκέφτεστε εδώ και καιρό. Εκείνο που δεν περιμένετε είναι το αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων που θα είναι πολύ καλύτερο από όσο φαντάζεστε. Επιπλέον, μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύσκολη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου, κάθε άλλο παρά αρνητικά επηρεάζει το δικό σας ζώδιο, αφού ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και επιπλέον σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας, τον Δία. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα, μπορείτε να δείτε πολλές φιλοδοξίες σας να πραγματοποιούνται και μάλιστα, χάρη στη βοήθεια της τύχης που βρίσκεται στο πλευρό σας. Η ορθή πορεία του Δία από τις 8 του μήνα, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείτε τώρα να επισημοποιήσετε σχέσεις ή να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια «σκληρή» σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου, πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, τόσο στις σχέσεις σας όσο και στην καριέρα σας. Αν διατηρείτε έναν σοβαρό δεσμό, καλό είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε εντάσεις και να προστατεύσετε την αρμονία και την ισορροπία ώστε να εξασφαλίσετε την βιωσιμότητά του. Η θετική συμμετοχή του Δία εγγυάται ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ίσως είναι απαραίτητοι κάποιοι συμβιβασμοί, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να βγείτε εσείς οι κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζεται στις 4 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, γεγονός που την κάνει λιγότερο επικίνδυνη για σας. Ωστόσο, η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ουρανού καθώς και του Πλούτωνα, σίγουρα θα πυροδοτήσει αλλαγές -όχι απαραίτητα αρνητικές- για τις οποίες μάλλον δεν είστε προετοιμασμένοι. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας -για παράδειγμα- μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας ενώ δεν αποκλείεται ένα επαγγελματικό ταξίδι να σας προκαλέσει την επιθυμία αλλαγής τόπου διαμονής. Όσοι Υδροχόοι διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, θα σκεφτείτε την πιθανότητα της επισημοποίησης μετά τις 8/4 με την ορθή πορεία του Δία.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο τομέας των οικονομικών σας «απειλείται» από την επερχόμενη σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 4 Απριλίου. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορούν να «στερέψουν» μια πηγή εσόδων σας ή να σας φέρουν αντιμέτωπους με χρέη στα οποία δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Ευτυχώς για σας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας, θα σας προστατέψει για μια ακόμα φορά και θα σας φέρει επαγγελματικές προτάσεις που θα αποδειχθούν «σανίδα σωτηρίας». Μια αγοραπωλησία που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα έξοδά σας, μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact