ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για τον μήνα Αύγουστο

Καρκίνος
Προστατέψτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας από λανθασμένες επιλογές. Τώρα είναι η ώρα να θέσετε επί τάπητος τις οικονομικό-επαγγελματικές διαφορές σας με διάφορους, πριν βρεθείτε σε πιο δύσκολη ώρα. Αφήστε το καλύτερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να δώσετε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν το δίκαιό σας, γιατί έρχεται σε σύγκρουση με το δικό τους δίκαιο. Με τον Δία στο Ζυγό να σας ευνοεί και την Αφροδίτη να σας ευλογεί μέσα στο ζώδιό σας, λάμπετε, ξεχωρίζετε. Παντού παραμονεύουν τα φλερτ. Ξεπεράστε την μόνιμη γκρίνια και φλερτάρετε ασύστολα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ρόδινα ή άσχημα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Μάλλον, όμως, δεν έχετε αποφασίσει τι ζητάτε από τον έρωτα, τον αισθησιασμό ή την τρυφερότητα. Ανανεωθείτε. Τα ψυχολογικά σας πάνε πάνω-κάτω, αλλά η διάθεσή σας γίνεται σταδιακά καλύτερη. Εστιάστε την προσοχή σας στο χρήμα, στο κέρδος και στην αποταμίευση. Νέες συναλλαγές έρχονται για τους τολμηρούς και τους φιλόδοξους. Η έκλειψη Ηλίου επιβαρύνει πολύ τα οικονομικά σας.

Λέων
Σας κούρασε πλέον η μοναξιά. Τώρα είναι η ώρα να βρείτε ένα καινούργιο οπτικό πρίσμα διεκδικήσεων, αναβαθμίσεων και βέβαια καινούργιων συνεργατών, μια που τα επαγγελματικά σας ευλογούνται κυριολεκτικά αυτό τον μήνα. Όμως, δεν είναι η ώρα για να συνεννοηθείτε με ορισμένους ανθρώπους, που δεν θέλουν να ακούσουν την πραγματικότητα. Μην δίνετε διαστάσεις σε αυτά που σας ενοχλούν. Γιατί δεν κάνετε κάτι για να επιλύσετε προηγούμενες καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση οικονομικά; Μετά τις 13, με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο, όλοι υποκλίνονται στην εξυπνάδα σας και τσιμπούν στο φλερτάρισμά σας. Εσείς ανανεώνετε, αλλάζετε λουκ, γίνεστε ένας άλλος άνθρωπος από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η ζήλια σας θα δημιουργήσει προστριβές και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Προστατέψτε την υγεία σας κατά τη διάρκεια της έκλειψης Ηλίου. Κάθε μέρα που περνάει μετράει υπέρ σας. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας θα είναι κάθε μέρα και καλύτερες αρκεί να προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον.

Παρθένος
Τώρα είναι η ώρα να στρώσετε τον δρόμο για την ανανέωση και την επέκταση της ζωής σας. Ο μήνας έχει τις δικές του προδιαθέσεις, αλλά το κυριότερο είναι ότι σας κάνει να αυτονομηθείτε. Αφήστε το καλύτερα, δεν είναι η ώρα να συνεννοηθείτε μαζί με τους δικούς σας, γιατί δεν θέλουν να σας δουν να στηρίζεστε στα πόδια σας και να κάνετε επιλογές με τις οποίες δεν συμφωνούν. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 13 στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η ζωή φέρνει κοντά σας έναν σύντροφο με προδιαγραφές. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε ζωή. Παρασκηνιακά στον χώρο εργασίας σας παραμονεύουν πολλά φλερτ χωρίς μέλλον και διάρκεια. Έχετε το λέγειν και μπορείτε να τους πάρετε όλους με τα νερά σας. Αντισταθείτε στην τάση απομόνωσης που φέρνει η έκλειψη Ηλίου. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους τι πραγματικά αξίζετε, αρκεί να το θελήσετε και να πιστέψετε στην άξια σας.

Ζυγός
Είστε κουρασμένοι και τα σχέδιά σας συναντούν δυσκολίες. Ξαφνικά βρίσκεστε δυνατότεροι οικονομικά. Τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε τα ζόρια που υπάρχουν σε σχέση με την καριέρα σας και να αποφασίσετε τι θα δίνετε στο σπίτι, τι στην δουλειά και τι στον εαυτό σας. Αφήστε το καλύτερα, το μάθημα της επαγγελματικής ανανέωσης γιατί σας βλέπουμε προς το παρόν να τρέχετε και να ψάχνεστε. Μετά τις 13 ο ανάδρομος Ερμής μέσα από την Παρθένο, θα σας δώσει εξυπνάδα και μυστήριο. Θα παραδώσει ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα, για το πώς πρέπει να κουνάτε το δάχτυλό σας, για να αυξηθούν οι θαυμαστές σας, τα θύματά σας και οι προοπτικές σας να ραγίζετε καρδιές. Έχετε ένα φοβερό εκνευρισμό. Δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλους και όλα. Είναι υποχρέωσή σας. Μετά την έκλειψη Ηλίου έχετε περιθώριο να διορθώσετε τα πράγματα. Όσο περισσότερο προσπαθήσετε, τόσα περισσότερα είναι τα οφέλη που θα αποκομίσετε, αφού η τύχη σας «πάει» και εσείς πάτε με χίλια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact