ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για τον μήνα Αύγουστο

Σκορπιός
Παρ’ όλες τις εκλείψεις ψάχνεστε να δείτε τι θα κάνετε με οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, ενώ στο σπίτι υπάρχει ένταση. Τώρα είναι ο μήνας να δώσεις προβάδισμα στα επαγγελματικά σας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είστε σοβαροί, συνεπείς και υπεύθυνοι στους γύρω σας. Αφήστε καλύτερα τις επαφές με το εξωτερικό, γιατί οι πόρτες θα ανοίξουν με ένα τρόπο που δεν θα είναι ακριβώς αυτός που σας συμφέρει. Μετά τις 13 γίνονται θαύματα οικονομικά και επαγγελματικά. Με ταγιέρ και κουστουμάκι, δηλαδή πολύ συντηρητικοί και διστακτικοί οι νέοι έρωτες. Τα πρόσωπα γύρω σας, μοιάζουν να ερωτεύονται τις κομψές προδιαγραφές σας. Για τα πάθη σας όμως, δεν μας είπε κανείς τίποτε. Προσπαθείτε να διασκεδάσετε, να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Οι φίλοι είναι μεγάλο κεφάλαιο για σας. Η έκλειψη Ηλίου θα σας προσγειώσει γιατί ο καιρός είναι δύσκολος και τα έξοδα πολλά. Η ασφάλεια παίζει τον πρώτο ρόλο στις σχέσεις σας, αυτό είναι που αναζητάτε εναγωνίως, αλλά δυσκολεύεστε να το βρείτε.

Τοξότης
Μεγάλες αναβαθμίσεις. Το σίγουρο είναι ότι τώρα ουσιαστικά πιάνετε δουλειά και τώρα δίνετε τα διαπιστευτήριά σας επαγγελματικά. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να επεκταθείτε, η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 7 του μήνα σας ευνοεί, αν οι συνθήκες είναι σωστές. Θυμηθείτε ότι, αν σας έφαγαν λάχανο οι προηγούμενοι συνεργάτες, ήταν γιατί δεν κάνατε καλές εξηγήσεις. Με την Αφροδίτη μέσα στον Καρκίνο, φίλοι, παρέες και κολλητοί, συμπαραστέκονται στα επαγγελματικά και οικονομικά σας μπερδέματα. Ερωτικά είστε φιλάρεσκοι, κουτσομπόληδες, άστατοι αλλά και περιζήτητοι. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται με προσοχή και υπευθυνότητα. Μεγάλη προσοχή στα νομικά σας με την έκλειψη Ηλίου, ιδιαίτερα όσοι έχετε θέματα με υποθήκες και ακίνητα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 13 θα δυσκολέψει τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας, τα παιδιά σας, το σύντροφό σας. Η κούραση σας αυξάνεται. Η προσπάθεια σας να κατευνάσετε τα πνεύματα σας έχουν κουράσει είστε όμως πολύ ανθεκτικοί άνθρωποι και σίγουρα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Αιγόκερως
Βάλλεστε έντονα με τις εκλείψεις οικονομικά και κοινωνικά. Οι συναλλαγές σας συναντούν εμπόδια και εσείς αγχώνεστε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πολιτική και γραμμή προσέγγισης, επί τη ευκαιρία της έκλειψης Σελήνης στον Υδροχόο στις 7, για να δείτε με ποιο τρόπο θα αλλάξει το επαγγελματικό σας. Τα κριτήριά σας είναι της παλιάς σχολής και δεν περνάνε τώρα. Προτιμότερο είναι να πάρετε συμβουλές από τρίτους για το τι πάει στραβά στην ζωή σας, ενώ ο Δίας στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με διάλογο και θετικά σχόλια. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Επειδή, όμως, οικογενειακά τα πράγματα έχουν κολλήσει, η σταθερή σας σχέση ή ο γάμο σας κινδυνεύουν. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτό σας κάθε φορά που πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Έφθασε ο καιρός να απαιτήσετε από τους άλλους να σεβαστούν τα όνειρα σας και την άξια σας, θα πρέπει όμως πρώτα να τα σεβαστείτε εσείς οι ίδιοι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact