ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και η ερωτική απογοήτευση

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας δεν γίνεται να το βάζει κάτω! Έστω λοιπόν και αν βιώνεις το δράμα μίας ερωτικής απογοήτευσης, ο πληγωμένος σου εγωισμός σε έχει ρίξει στα πατώματα και ζεις με υπερβολή τον χωρισμό από τη σχέση σου, μία είναι η λύση: να φλερτάρεις! Πώς θα το κάνεις αυτό; Ντύσου, στολίσου, βγες και δείξε δεκτικότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Μην ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό: Αρέσεις! Από όπου και αν περάσεις, είναι πολύ δύσκολο να μην στραφούν τα μάτια αρκετών πάνω σου, έχεις εκρηκτική παρουσία και φυσικά είσαι από τους ανθρώπους που ανεβαίνουν ψυχολογικά, όταν βρίσκουν ένα νέο φλερτ! Ακόμα λοιπόν και αν τώρα δεν έχεις την διάθεση να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, σίγουρα η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί, όταν θα δεχτείς τα κομπλιμέντα των γύρω σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δεδομένο, φίλε Παρθένε, ότι είσαι ένας λογικός άνθρωπος και, όταν τελειώνει κάτι, ξέρεις πολύ καλά ότι ήταν για το δικό σου καλό. Έτσι, βάζεις τη ζωή σου σε ένα πρόγραμμα, προκειμένου να μπορέσεις και πάλι να μπεις σε μία σειρά! Αν λοιπόν αυτό τον καιρό βιώνεις μία ερωτική απογοήτευση, σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν επικεντρωθείς στους στόχους σου, αν βάλεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου, αν κοιτάξεις να δρομολογήσεις όλα αυτά που κάποτε σχεδίαζες, αλλά τα είχες βάλει στο συρτάρι! Η εργασιοθεραπεία, είναι ο τρόπος που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να βάλεις τα γερά θεμέλια, που θα σε κάνουν και πάλι να νιώσεις δύναμη, σιγουριά, σταθερότητα!
ΖΥΓΟΣ

Αν και σου αρέσει να παριστάνεις το θύμα, φίλε Ζυγέ, δεν σου ταιριάζει και τόσο πολύ να κλαίγεσαι για έναν έρωτα που τελείωσε… Αφού (μεταξύ μας) περιμένουν σε ουρά οι επόμενοι… Δεν υπάρχει λόγος να σε τρομάζει η μοναξιά, αυτό που πρέπει λοιπόν να προσέξεις είναι να μην βιαστείς να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, απλά και μόνο επειδή δεν θες να μείνεις μόνος σου! Απόλαυσε την ελευθερία σου, ξεκίνησε ένα νέο χόμπι, πήγαινε στα… μπουζούκια να τα σπάσεις (θα εκτονωθείς κιόλας)! Παίξε με όλους τους υποψήφιους που σε περιτριγυρίζουν και φυσικά, κάνε και κάτι ακόμα καλύτερο, που σου αρέσει άλλωστε: shopping therapy! Είναι γνωστό ότι οι αγορές ρούχων σε ανανεώνουν και σε βοηθούν να ανεβάσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου! Ευκαιρία λοιπόν να λάμψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σου σίγουρα τώρα είναι κολλημένο στο πώς θα πάρεις εκδίκηση… γι’ αυτό και σίγουρα θα έχεις σκαρφιστεί πόσα σενάρια, προκειμένου να κάνεις το πρώην ταίρι σου να σκάσει από το κακό του! Να θυμάσαι όμως ένα πράγμα: Η καλύτερη εκδίκηση, είναι η καλύτερη ζωή! Γι’ αυτό λοιπόν, αυτό που πρέπει να φροντίσεις, είναι να βρεις τον τρόπο για να κάνεις τη ζωή σου ακόμα καλύτερη! Διώξε από το μυαλό σου τις δυσάρεστες, ψυχοφθόρες σκέψεις, προσπάθησε να αντιληφθείς ότι το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, αφιέρωσε χρόνο για διάβασμα, θέατρο, σινεμά και σε δραστηριότητες που απασχολούν το μυαλό σου! Στη συνέχεια, άρχισε να ξεδιπλώνεις τον ερωτισμό σου και είναι σίγουρο ότι θα νοιώσεις καλύτερα, από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου! Όταν βρεθείς σε ετοιμότητα για έναν νέο, μεγάλο έρωτα, τότε όλα θα μοιάζουν πολύ διαφορετικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα υπόλοιπα ζώδια σου βγάζουν το καπέλο, αγαπητέ Τοξότη, γιατί παίρνεις άριστα στον τρόπο που ξεπερνάς την ερωτική απογοήτευση! Δεν είναι στο στυλ σου να μένεις κλεισμένος στους 4 τοίχους και να κλαις, για έναν έρωτα που έληξε άδοξα! Ακόμα και αν το κάνεις αυτό, τότε θα είναι για λίγο… Η ζωή θέλει τρέλα και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά και που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο, που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή! Σε μία φάση ερωτικής απογοήτευσης λοιπόν, αυτό που θα σε βγάλει από την δύσκολη φάση που διανύεις, είναι να κάνεις ελεύθερα όσα δεν μπορούσες ή δεν προλάβαινες ενώ είχες σχέση… Βγες με ανθρώπους που είχες να δεις καιρό, κάνε ένα ταξίδι, άλλαξε τα στέκια που πήγαινες μέχρι τώρα, έλα σε επαφή με νέο κόσμο και διασκέδαση και προπάντων, βρες και πάλι την σπιρτάδα και το κέφι σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάς ερωτική απογοήτευση; Έφτασε λοιπόν η στιγμή, φίλε Αιγόκερε, να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι είναι αυτό που σου αξίζει και τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, το κέφι και την αισιοδοξία σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις νέους στόχους, αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έχεις νέα κίνητρα και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν! Φυσικά, η δουλειά μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά να ξεχαστείς και, μέσα από τα επιτεύγματά σου στον τομέα της καριέρας, είναι βέβαιο ότι θα αναπτερωθεί και το ηθικό σου! Παράλληλα, μέσα από την περίοδο μοναχικότητας που περνάς, εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης, μπορείς να κατανοήσεις και τα λάθη τα δικά σου στον τομέα των σχέσεων και αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις μία καλύτερη επιλογή στο μέλλον! Η συμβουλή των άστρων είναι να μην συμβιβαστείς για την ώρα με μία νέα σχέση, η οποία δεν μπορεί να σε καλύψει, και φυσικά, μην φτάσεις και στο άλλο άκρο, δηλαδή να κλειστείς στον εαυτό σου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact