ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και η ερωτική απογοήτευση

Ερωτική απογοήτευση…

ΚΡΙΟΣ

Η ηττοπάθεια πραγματικά δεν σου ταιριάζει, γι’ αυτό λοιπόν, αγαπητέ Κριέ, αν διανύεις μία περίοδο που έχουν πέσει τα φτερά σου και νιώθεις αδυναμία, ένα να θυμάσαι: Για να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου, για να ανακτήσεις και πάλι τον χαμένο σου δυναμισμό, διώξε από την καρδιά σου τα συναισθήματα του θυμού, εκτόνωσε την ενέργειά σου μέσα από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες και φόρτωσε το ημερήσιο πρόγραμμά σου, προκειμένου να μην υπάρχει χρόνος να περνούν από το μυαλό σου δυσάρεστες σκέψεις! Η ενασχόλησή σου με ένα σπορ, ή η δραστηριοποίησή σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον, αποτελούν το κλειδί, που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον νέο κύκλο της ζωής σου!
ΤΑΥΡΟΣ

Ένας είναι ο κανόνας, αγαπητέ Ταύρε: Μακριά από το ψυγείο και τα γλυκά, γιατί το δεδομένο είναι αυτό: Όταν περνάς ερωτική απογοήτευση, το ρίχνεις στο φαγητό και αρχίζεις να πρήζεσαι σαν μπαλόνι από παραπανίσια κιλά! Όσο και να σου φαίνεται δύσκολο ή ακατόρθωτο για την ώρα, δώσε βάση στην εμφάνισή σου, εξάλλου μην ξεχνάς ότι είσαι και παιδί της Αφροδίτης. Αφού βιώνεις λοιπόν μία ερωτική απογοήτευση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση! Κάνε την εγγραφή σου σε ένα γυμναστήριο, άλλαξε την κουπ στα μαλλιά σου και κάνε μία ανανέωση στο στυλ και στην γκαρνταρόμπα σου… Πρώτα απ’ όλα θα νιώσεις εσύ καλύτερα και ύστερα, θα αρχίσεις να έχεις κατακτήσεις και φλερτ! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σε ανεβάσει και ψυχολογικά!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και αν τώρα περνάς ερωτική απογοήτευση και τα βλέπεις όλα μαύρα, το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα θα πάρεις τα πάνω σου, γιατί ένας Δίδυμος ξεπερνά πολύ γρήγορα και δεν απογοητεύεται για πολύ! Αν ωστόσο αυτή τη στιγμή νιώθεις ότι έχει έρθει η καταστροφή και ότι αυτή η ερωτική απογοήτευση σε έχει πλέον καταβάλλει συναισθηματικά, ορίστε η λύση για να την ξεπεράσεις ακόμα πιο γρήγορα: Κάνε ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει και όλο προγραμμάτιζες να το επισκεφτείς, αλλά συνέχεια κάτι συνέβαινε και δεν πήγαινες! Δείξε μεγαλύτερη δεκτικότητα στις προτάσεις για εξόδους, διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο και έλα σε επαφή με νέους ανθρώπους. Η κουβέντα και η παρέα με νέα άτομα, θα σου αρέσει πολύ! Για να ξεπεράσεις λοιπόν την ερωτική απογοήτευση, αρκεί να βάλεις ως προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή, που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς και να ανανεωθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε, το σίγουρο είναι ότι θέλεις τον χρόνο σου για να ξεπεράσεις μία ερωτική απογοήτευση και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει πρώτα να κλάψεις, να πονέσεις, να βγάλεις από μέσα σου κάθε δυσάρεστο συναίσθημα! Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσεις να διαιωνίζεται αυτή την διαδικασία! Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου, ότι έφτασε η ώρα να κάνεις μία νέα αρχή! Απομάκρυνε κάθε αντικείμενο ή αναμνηστικό που σου φέρνει στο μυαλό σου μνήμες του πρώην συντρόφου σου. Βγες και διασκέδασε σε νέα μέρη, μην πηγαίνεις εκεί που πήγαινες με το παλιό σου ταίρι. Φυσικά, κάτι ακόμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα οποία είχες παραμελήσει όσο διατηρούσες σχέση και σίγουρα η ζεστή τους αγκαλιά αλλά και η συμβουλή τους, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact