ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια… μίλησαν για τις βουλευτικές εκλογές!

Πολλά γίνονται στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, όλα θα κριθούν όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

Ας δούμε, λοιπόν, αστρολογικά σε τι φάση βρίσκονται οι ήδη γνωστοί αλλά και κάποιοι νέοι πρωταγωνιστές, με την υπόσχεση βέβαια ότι θα επανέλθουμε στο θέμα, όταν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές και ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε σχέση με τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

Οι συνθήκες του φθινοπώρου πάντως δείχνουν πιο «ικανές» να «κλειδώσουν» μια κυβέρνηση συνεργασίας, είτε είναι οι πρώτες είτε οι δεύτερες. Σε αυτό συνηγορεί κυρίως η «πολιτευόμενη» Δήμητρα, που μέχρι τις 17-18 Ιουλίου θα είναι ανάδρομη, «μπλοκάροντας» εν μέρει τις όποιες διαπραγματεύσεις.

Τα πολιτικά πρόσωπα

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, «δοκιμάζεται» από το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού προς τον γενέθλιο Ήλιο του στον Λέοντα, μια επιρροή που σηματοδοτεί αλλαγή πορείας και ανατροπές. Την ίδια στιγμή όμως διαθέτει κι ένα ισχυρό ατού, την αντίθεση, δηλαδή, Ήλιου-Δία στο προοδευτικό του ωροσκόπιο, η οποία εκτιμώ πως είναι και η πιο καθοριστική ένδειξη για την τύχη του, αφού μπορεί να «τουμπάρει» υπέρ του ακόμη και την πιο δύσκολη για τον ίδιο συγκυρία. Το πρώτο συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι ο Τσίπρας δεν χάνει.

Ο Ουρανός βέβαια θα κάνει την «δουλειά» του, αλλάζοντας το πλαίσιο των ενδεχόμενων συνεργασιών, μια εξέλιξη που ήδη «τρέχει» ως προς τους ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος πάλι έχει σίγουρα την τύχη με το μέρος του, μέχρι τα γενέθλιά του, στις 12 Μαΐου, από εκεί και ύστερα όμως το πράγμα αλλάζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και χρόνια «ταλαιπωρείται» από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα επάνω στον γενέθλιο Ήλιο του στους Ιχθύς, μια επιρροή που συνδέεται με άστοχες προσδοκίες και δεν προβλέπεται να εκπληρώσει τον «πόθο» του να γίνει Πρωθυπουργός. Αν πάντως παραμείνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε περίπου δύο χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει ισότιμα σε ένα συνεργατικό κυβερνητικό σχήμα.

Η Σκορπίνα, Φώφη Γεννηματά, διεκδικεί σχεδόν με… σιγουριά τη συμμετοχή της σε μια κυβέρνηση, αφού οι συνθήκες την ευνοούν.

Από εκεί και ύστερα, ιδιαίτερη μνεία μπορεί να γίνει στον επίσης Σκορπιό, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που από ό,τι φαίνεται θα ξαναδεί… βουλής πρόσωπο, αλλά και στον Τοξότη, Νίκο Μιχαλολιάκο, που κι αυτός είναι «στα πάνω του».

Για τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς δεν υπάρχουν «καραμπινάτα» δεδομένα και χωρίς την ώρα γέννησής τους, προς το παρόν είναι ανούσιο να γράψω το οτιδήποτε.

Όσον αφορά δε στα νέα πρόσωπα, αν τελικά ο Ευάγγελος Αντώναρος «κατέβει» με δικό του σχήμα, φαίνεται πως θα τα καταφέρει να ξεχωρίσει, σε βαθμό που να αποτελέσει τον τρίτο πόλο μιας κυβερνητικής συνεργασίας.

Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact