ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 17 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, βελτιώνεις, ενδυναμώνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή! Έρχεσαι ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και γενικά, απολαμβάνεις χαρμόσυνες συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις σπουδαία βήματα με το ταίρι σου και η σχέση σας θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα συναρπαστική γνωριμία, ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον, να οδηγήσει σε μία όμορφη και ρομαντική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο εργασιακός τομέας ευνοείται σήμερα, κυρίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους γύρω σου! Οικονομικά, μην κάνεις τόσα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα σου προσφέρουν ανανεωμένη εμφάνιση, λάμψη, ενέργεια και δυναμισμό! Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και στις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Οργανώνεις ορθά τον χρόνο σου, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, θα σου φανερώσει, το κρυφό του πάθος για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και ανανεώνετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Οικονομικά, με σωστό προγραμματισμό, θα πάνε όλα καλά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματικά φίλε Ιχθύ, είναι μία ευνοϊκή και τυχερή ημέρα για εσένα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, ξεχωριστός, εντυπωσιακός και δημιουργικός, χαρακτηριστικά που θα σε οδηγήσουν σε εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων! Ιδανική στιγμή για διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι άψογος συνεργάτης και σταδιακά όλα κι όλοι θα είναι υπέρ σου! Οικονομικά, ευνοείσαι πολύ στα τυχερά παιχνίδια την σημερινή ημέρα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact