ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 17 Ιουλίου

Αυτή την Κυριακή με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα έχουμε την ευκαιρία να δραπετεύσουμε από την ζοφερή πραγματικότητα και να κάνουμε όνειρα, σχέδια, να είμαστε εκφραστικοί, να πούμε όσα αισθανόμαστε, αλλά και να έλξουμε με τους καλούς μας τρόπους αυτόν που ποθούμε .

Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους κάθε στιγμή της ημέρας! Απολαμβάνεις ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ηρεμία και σιγουριά! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα λύσεις πολλά παρελθοντικά προβλήματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ερωτικό σου παρελθόν, αφού επιστρέφει στην ζωή σου και ζητάει επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερότητα, ρομαντικές στιγμές, αφοσίωση από το ταίρι σου και πολλά ερωτόλογα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την σιγουριά σου! Οικονομικά, πιθανόν να σε απασχολήσουν έξοδα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η ημέρα υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες και μετακινήσεις! Είσαι πολύ συμπαθής και αγαπητός, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις και έτσι, μπορείς να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς! Επιπλέον, χάρη στα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, θα βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που σου δίνει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου και εσύ, απολαμβάνετε νέα ξεκινήματα, βόλτες, συζητήσεις και γενικά, ανανέωση της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική εύνοια θα έχεις! Πάρε πρωτοβουλίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με τα Τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου τοξικές και κουραστικές κοινωνικές σχέσεις! Πρέπει να επιλέξεις να περάσεις όμορφες και στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η τάση σου για ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και κάνετε μαζί σχέδια για το άμεσο κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, μία παρελθοντική ερωτική ιστορία, επιστρέφει στην ζωή σου και θα ζωντανέψει ξανά, η ελπίδα σου για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ίσως είσαι αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει αρνητικές συνέπειες! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact