ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 15 Ιουλίου

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, εντείνει την κοινωνική διάθεση, αλλά και την κόντρα / αντίδραση σε κάθε τι που μας καταπιέζει!

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) έχουν μία εκρηκτική και έντονη ημέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Ωστόσο, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα κάνεις θετικές αλλαγές στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την λύση! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές επαφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις στην καριέρα, θα φέρουν την επιτυχία! Στις οικονομικά σου, κάνεις κάποια απρόσεχτα λάθη, που θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ορισμένα από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της ώριμης αντιμετώπισης σου! Ανταμείβεσαι την σημερινή ημέρα, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου, μόνο πρόσωπα που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου χώρο και θα έχεις ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα εύκολα, μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες στην τομέα της εργασίας! Οικονομικά, τακτοποιούνται υποχρεώσεις και διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact