ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Ιουλίου

Λέων

Οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν να προσέχεις τη γενική σου ευεξία και μπορεί να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Με τη σημερινή Πανσέληνο αναγνωρίζεις την ανάγκη να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορεί να δεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που σε βάζει στον δρόμο προς τη βελτίωση. Θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα εξέλιξη ή μια κλήση αφύπνισης που σε ωθεί προς τα εμπρός. Μπορεί να υπάρξει μια παρόρμηση για να επικοινωνήσεις με κάποιον ή μια αναπάντεχη είδηση που αφορά στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο σήμερα μπορεί να υπάρξουν σημεία καμπής γύρω από τον ρομαντισμό, τα παιδιά, την ψυχαγωγία και τα δημιουργικά έργα. Είναι μια εποχή που η τρυφερότητα και η δημιουργικότητά σου ανθίζουν. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποια τελεσίγραφα, αλλά κάτι απελευθερώνεται το οποίο βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για βελτιώσεις. Η σημερινή μέρα είναι καλή για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και για συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι χρήσιμο.

Ζυγός

Με τη σημερινή Πανσέληνο αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια και στις ανέσεις της οικειότητας και του σπιτιού. Μπορεί να συνδεθείς με την ανάγκη σου για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας και καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Θέματα που αποφεύγεις ή παραβλέπεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για αυτοέκφραση και ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός

Με τη σημερινή Πανσέληνο μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη και να απολαύσεις καλά νέα ή την επαφή με έναν καλό φίλο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει ανακαλύψεις που σχετίζονται με ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες, μεταφορές και συγγενείς που με τη σειρά τους μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Είσαι πιο εκφραστική από ότι συνήθως κι αυτό ευνοεί τον έρωτα.

Τοξότης

Με τη σημερινή Πανσέληνο, τα χρήματα, τα ταλέντα και οι αξίες έρχονται στο προσκήνιο. Συναισθήματα, συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις σε ταράζουν και σε πιέζουν να ξεπεράσεις τα οικονομικά σου ή να δείξεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου τώρα μπορούν να εκραγούν. Εάν αγνοούσες την ανάγκη σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου, είτε το έχεις παρακάνει πρόσφατα, ήρθε η ώρα να ισορροπήσεις τη ζυγαριά. Επίσης σήμερα με μια διέλευση Ερμή – Ουρανού το μυαλό σου αξίζει ένα διάλειμμα από το βουητό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact