ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Ιουλίου

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει ένα θέμα καριέρας σε σημείο καμπής. Αυτό το φεγγάρι σου θυμίζει τις εσωτερικές σου υποχρεώσεις μετά από πολλή προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ξαφνικά βρίσκεσαι στο επίκεντρο ή σε θέση να διαχειριστείς ή να ηγηθείς. Αντίθετα μπορείς να καταλήξεις σε μια ουσιαστική συνειδητοποίηση σχετικά με τη δουλειά σου, τη φήμη ή τα αληθινά συναισθήματα για την κατεύθυνση της ζωής σου.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρξει μια μικρή σύγχυση σήμερα νωρίς το πρωί, αλλά όσο κυλά η μέρα το κλίμα αποκαθίσταται κι έτσι η εικόνα ή η κατάσταση γύρω σου γίνεται πιο ξεκάθαρη. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό συνεργασιακό κλίμα και δέξου τη βοήθεια συνεργατών χωρίς να βάζεις πάνω από όλα τον εγωισμό σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος ευνοϊκών κριτικών ή σχολίων. Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει και στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος πιθανά να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τα πάθη και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Βήμα βήμα θα πρέπει να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται σταδιακά έτσι ώστε να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου που νιώθεις να σε προβληματίζουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση και όχι την ανακύκλωση παλιών προβλημάτων. Εάν είσαι μόνη, αρκέσου στο φλερτ και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 7ο οίκο σου, αυτόν των συνεργασιών και συμφωνιών, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή κατάλληλη για να αντιμετωπίσεις τυχόν ανθυγιεινές δυναμικές στις σχέσεις σου. Αυτό είναι το σωστό timing για τον καθορισμό ορίων και την απελευθέρωση εκείνων των σχέσεων που είναι περισσότερο εξουθενωτικές παρά απολαυστικές. Εάν ο ερωτικός σύντροφος σου ζητά χωρίς να δίνει ίσως είναι καιρός να μάθεις να λες και ένα όχι. Εάν είσαι μόνη, οι φίλοι καλύπτουν ένα μεγάλο κενό του συναισθηματικού σου κόσμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact