ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Πέμπτη 7 Ιουλίου

Η Σελήνης σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού, μας ωθεί να δώσουμε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, λειτουργώντας δίκαια και εξισορροπητικά κατανοώντας ότι η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση!

Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κατακτήσεις με περίσσια ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης σου στάσης και της σωστής συνεργασίας σου με τους ανθρώπους γύρω σου! Με συμμάχους τους καλούς φίλους σου, θα μπορέσεις επιτέλους, να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την δυνατότητα, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις μία σημαντική βοήθεια από έναν συνεργάτη σου! Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα μικρά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο όλα σου τα πρακτικά καθήκοντα της καθημερινότητας σου, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και κάποια τρεξίματα που πρέπει άμεσα να γίνουν! Δράσε λοιπόν, με λογική και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν τα πάντα και να διώξεις επιτέλους το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το άλλο σου μισό, να λύσετε προβλήματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, σου ανταποδίδει επιτέλους το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, μπορείς να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις κάθε είδους στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και απολαύσεις! Θα μπορέσεις να προβάλλεις όπως επιθυμείς τον εαυτό σου, τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η ώρα, να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα με επιτυχία και να βελτιώσεις την φήμη σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε με πολλούς τρόπους την σχέση σας με το έτερον ήμισυ, περνάτε ευχάριστα μαζί και έρχεστε πιο κοντά με τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σίγουρα εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact