ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Πέμπτη 7 Ιουλίου

Η Σελήνης σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού, μας ωθεί να δώσουμε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, λειτουργώντας δίκαια και εξισορροπητικά κατανοώντας ότι η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση!

Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κατακτήσεις με περίσσια ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της καλοπροαίρετης σου στάσης και της σωστής συνεργασίας σου με τους ανθρώπους γύρω σου! Με συμμάχους τους καλούς φίλους σου, θα μπορέσεις επιτέλους, να υλοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την δυνατότητα, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις μία σημαντική βοήθεια από έναν συνεργάτη σου! Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα μικρά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο όλα σου τα πρακτικά καθήκοντα της καθημερινότητας σου, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και κάποια τρεξίματα που πρέπει άμεσα να γίνουν! Δράσε λοιπόν, με λογική και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν τα πάντα και να διώξεις επιτέλους το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το άλλο σου μισό, να λύσετε προβλήματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, σου ανταποδίδει επιτέλους το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, μπορείς να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις κάθε είδους στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και απολαύσεις! Θα μπορέσεις να προβάλλεις όπως επιθυμείς τον εαυτό σου, τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η ώρα, να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα με επιτυχία και να βελτιώσεις την φήμη σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε με πολλούς τρόπους την σχέση σας με το έτερον ήμισυ, περνάτε ευχάριστα μαζί και έρχεστε πιο κοντά με τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σίγουρα εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact