ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 10 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για διάφορους λόγους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έτσι, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συναναστροφή με το ταίρι σου και την ομαλή επικοινωνία σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα έχεις σήμερα χαρά και ικανοποίηση! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε ανόητα έξοδα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και ορθολογισμό! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που εκτιμάται από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει απομάκρυνση από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας προκύπτει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο οι συνθήκες, αλλά και οι άλλοι, δεν θα σε αφήσουν! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αναλύεις τόσο πολύ κάθε φορά τα έξοδα που πρέπει να κάνεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Μία άκρως απολαυστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα, φίλε Ιχθύ! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, οι γύρω σου, εκδηλώνουν άμεσα και γρήγορα τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και δοτική σου προσωπικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στα ζητήματα έρωτα, σε όποια προσωπική κατά. Κάνε ό, τι σου προτάσσει η καρδιά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Ακόμα και η υπεροχή σου πρέπει να έχει κάποιους φραγμούς, ώστε να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου, όχι μόνο να σε θαυμάσει, αλλά να σε εκτιμήσει κιόλας, ουσιαστικά και βαθιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα τα ταλέντα και ο επαγγελματισμός σου, θα εκδηλωθούν στον εργασιακό τομέα και η επιβράβευση είναι δεδομένη! Οικονομικά, πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο επιπόλαιο ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact