ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 10 Ιουλίου

Μέρα κατάλληλη για όμορφες αλλαγές και ανανέωση!

Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, μας προτρέπει να κάνουμε όμορφες ανακατατάξεις στην ζωή μας και στην καθημερινότητα μας όμως δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού! Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, φρόντισε να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου να εκδηλωθούν και θα δεις πως θα λειτουργήσει υπέρ σου αυτή η συμπεριφορά, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια και συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα έρθεις πιο κοντά μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις διαθέσεις σου, που έχουν την τάση σήμερα να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της καριέρας, μην είσαι τόσο εύθικτος την στιγμή που σε επιπλήττουν, για λάθη που έχεις όντως κάνει, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις! Στον τομέα των οικονομικών, ένα άτομο από την οικογένεια σου, θα σε «ξελασπώσει» σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, έχεις την ισχυρή ανάγκη, αλλά και την ικανότητα, να έχεις στενές επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους και καταφέρνεις με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, να μάθεις ευχάριστα νέα, να έχεις χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις και βεβαίως, να πετύχεις αρκετούς από τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό, βελτιώνετε την επικοινωνία σας, στοιχείο της σχέσης σας, το οποίο είχε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, όλα βαίνουν καλώς! Οικονομικά, είσαι αρκετά αυθόρμητος και επιπόλαιος, γεγονός που θα το μετανιώσεις σίγουρα αργότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα, θα κινηθείς ορθά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει, για να βεβαιωθείς τις ειλικρινείς προθέσεις των άλλων απέναντι σου! Καλό θα ήταν, να μην βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί κάποιο διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι στόχοι και οι επιθυμίες του άλλου σου μισού για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν το ενδιαφέρον σου σήμερα να επικεντρωθεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο μεγαλύτερο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε επάγγελμα, αλλά και στην οικονομική σου διαχείριση, θα κάνεις σωστές κινήσεις και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact