ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι σε στηρίζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω της πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού φίλου! Γενικά, πες ναι σε θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι ξαφνικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί εδώ και καιρό, να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιον, αλλά σήμερα ξαφνικά, θα εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, ταυτόχρονα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις προκλητικές και νευρικές αντιδράσεις σου απέναντι στον σύντροφο, γιατί ο τσακωμός είναι κοντά αν δεν συγκρατηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους άψογα, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ! Οικονομικά, πιθανόν να ξοδέψεις χρήματα παρορμητικά και αργότερα να το μετανιώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή σου ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά, αλλά και συγγενικά θέματα! Επιπλέον, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης! Ιδανική ημέρα για διακόσμηση σπιτιού ή για οικιακές επισκευές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου και την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις! Φαίνεται ότι σήμερα νικά το… «καλό παιδί»! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να μην αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, γιατί ο σύντροφος θα δει μπροστά του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα γνώριζε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ είσαι γενικά δεκτικός σε όσους έχουν την ανάγκη σου σήμερα και ίσως έτσι κάνεις υπερβολικά έξοδα! Επαγγελματικά, προωθείς με επιτυχία στόχους και φιλοδοξίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ξεχωρίζεις για την μεγάλη ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις τίμιες αντιδράσεις σου, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Γενικά, είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια και ανεμελιά και φλερτάρεις ασταμάτητα! Αυτό, ίσως σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και όχι ουσιαστικού ή σταθερού χαρακτήρα, γι’αυτό μην επενδύσεις τώρα σε νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου και να επιδιώξεις συζήτηση για επίλυση θεμάτων της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται αρκετή προσοχή η καριέρα, γιατί πολύ πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν σήμερα η ανεμελιά και η επιπολαιότητα σου! Οικονομικά, πρέπει να αλλάξεις άμεσα τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, έχεις σήμερα την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι τελικά δίπλα σου! Ωστόσο, απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από την σεξουαλική εύνοια που θα φέρει παθιασμένες στιγμές, έχεις την τάση να προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός και βάσιμος λόγος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητες σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τυχόν λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες και επαφές. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη ανιδιοτέλεια! Ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου τώρα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο μέσω της επικοινωνιακής οδού, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η ομορφιά και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου. Πιθανόν όμως, αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σίγουρα αρμονία και ισορροπία στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα! Ιδανική ημέρα για νέες συνεργασίες ή συμφωνίες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact