ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, καταφέρνεις σήμερα, να έχεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, φροντίδας εμφάνισης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν σκοπό σου σήμερα, τον οποίο πολύ πιθανόν να τον πετύχεις! Οι γύρω σου επιδιώκουν να επικοινωνούν μαζί σου, να ακούν τις συμβουλές και τις απόψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δυστυχώς αντί να δώσεις σημασία σε μεγάλα και ουσιαστικά πράγματα, στέκεσαι σχολαστικά σε ανούσιες λεπτομέρειές, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως όσον αφορά την επικοινωνία με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από την δουλειά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη καριέρα καταφέρνεις ακριβώς αυτά που θες, λόγω της σκληρής δουλειάς, αλλά και της ωριμότητας σου! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από αυτές που ήδη περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα, ζήσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις, πως θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για προσωπική προβολή και για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και δραματικότητα! Αν προσέξεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη μπορεί να σου δώσει πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις, είναι αρκετά εγωιστικές, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα σε ανανεώνει και χρωματίζετε από συναίσθημα, επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και διεκδίκηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνουν ένα μεγάλο κίνητρο για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά χρειάζεται λίγη προσοχή η γενναιοδωρία σου, διότι κάποιοι μπορεί να σε εκμεταλλευτούν και να κάνεις υπερβολικά έξοδα για αυτούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, επικεντρώνεσαι σήμερα στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να απεμπλακείς από κάθε αμφιβολία και ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει την σημερινή ημέρα, με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Βελτίωσε λοιπόν, τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα, αφού τώρα είναι η ιδανική περίοδος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν σου και να μην παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες που σε πληγώνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις, που μερικές φορές αδικείς τον εαυτό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, κάνε μία ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα καταφέρεις να βελτιωθείς ως εργαζόμενος ή ως επαγγελματίας! Οικονομικά έχεις μία ανησυχία, πως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού, αφού σήμερα θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι πράξεις σου, η δράση σου και οι επαφές την σημερινή ημέρα, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην ανεβασμένη σου διάθεση για κάτι καινούργιο, για νέες εμπειρίες και αλλαγή! Να θυμάσαι βέβαια, ότι δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις έναν στόχο! Η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς ρυθμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ταυτίζεσαι με τις απόψεις του συντρόφου, γεγονός που διορθώνει τα «κακώς κείμενα»! Μπορεί να είναι δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να τον κάνεις να πάει με τα… «νερά» σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της εργασίας, τα γεγονότα που αναμένονται, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Μην κάνεις περισσότερα έξοδα απ’ όσα πρέπει, μόνο και μόνο, για να είσαι ευχάριστος και συμπαθητικός στους άλλους!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, μετά από την ομολογουμένως ισχυρή προσωπική σου προσπάθεια τον τελευταίο καιρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει! Επιπλέον, για τον λόγο αυτό, θα δώσεις αρκετή έμφαση στα κεκτημένα σου και στις υλικές σου κτήσεις. Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια και αυτό ακριβώς θα νιώσεις τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, θα προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να ηρεμήσει τα πνεύματα , να επαναφέρει την αρμονία στην μεταξύ σας σχέση και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποφασίζεις να βγάλεις από τον δρόμο σου κάποια άτομα που λανθασμένα εμπιστεύτηκες ή σε πρόδωσαν! Η σημερινή ημέρα, είναι επίσης και μία μεγάλη ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία προσωπικότητα, ενεργητική και ενθουσιώδη, που την θαυμάζουν όλοι. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Προσοχή μόνο στην παροντική αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και τα αισθήματα σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε αυτήν την ειλικρινή και άμεση στάση και δράση σου, χωρίς όμως να προσβάλλεις ή να φέρνεις σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις άψογα, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες δυνατότητες για επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει υπερβολική τάση για ανούσια έξοδα, γεγονός που θα σε αγχώσει αργότερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον, αφού εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και η διαίσθηση σου! Θα βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και μέρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις, αφού η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο, μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα, αλλά νιώθεις ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι με «κλειστά μάτια» νέες γνωριμίες, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα! Σήμερα επίσης, καλό θα ήταν να προστατεύεις λίγο περισσότερο την τσάντα και γενικά τα προσωπικά σου αντικείμενα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact