ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η απομόνωση που έχεις επιλέξει τελευταία, Κριέ μου, δε θα σου βγει σε καλό. Είσαι φύσει και θέσει κοινωνικό άτομο, οπότε αυτή σου η επιλογή έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητά σου. Άλλαξε γραμμή πλεύσης, πριν οδηγηθείς στα χειρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, θα υπάρχουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου κι άσε στην άκρη άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα είναι καλά, Κριέ, αν και κάποιες εκνευριστικές καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανές. Ας μη σε οδηγήσουν όμως σε βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αλλά η πραγματικότητα είναι πως βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και θα βελτιωθούν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ταύρε, ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα, οπότε πέτα τα προβλήματα ένα – ένα από πάνω σου, αρχίζοντας από τα πιο εύκολα και ανώδυνα. Η τακτική αυτή θα σου δώσει κουράγιο για τα πιο δύσκολα, ακόμη και γι’ αυτά που θεωρείς αξεπέραστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε μου, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα τα παγίδες, Ταύρε, που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, αλλά ευτυχώς θα αντιμετωπισθούν, καθώς τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμέ μου, καλό θα ήταν να τα κρύβεις. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι άλλοι τα πάντα για τον ψυχισμό σου, αφού έτσι έχουν όπλα εναντίον σου. Θα σε «πατήσουν» σε αδύναμο σημείο και θα πονέσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να λες λίγα και να δείχνεις λιγότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να παρασυρθείς και να τον πιέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλοι ξέρουν τις επαγγελματικές δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε. Μην χαλαρώσεις και δείξε πως πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά, ξεκινώντας με την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο, αλλά η κατάστασή τους θα βελτιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εντάσεις. Μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Η βιασύνη κι η υπερβολή μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου και να οδηγηθείς σε αδιέξοδο.Έχεις πληγωθεί από κάποια άτομα, Λέων μου, κι έχεις στεναχωρηθεί πολύ. Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα. Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου, ειδικά γι’ αυτά που σε πείραξαν, και κάνε μια συζήτηση με όλους αυτούς που σ’ ενόχλησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Αν όμως εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, η μέρα θα έχει και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, Καρκίνε, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, πράγμα που φαίνεται ότι τελικά θα καταφέρεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact