ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 1ης Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Δευτέρας 1ης Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι στα φόρτε σου και για αυτό θα πάρεις μεγάλη φόρα και όποιος μπορεί να σου αντισταθεί, που μάλλον θα είναι δύσκολο, ας το κάνει. Γιατί τουλάχιστον θα ξέρεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το κερδίσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μια καλή επικοινωνία και μια ανοικτή συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα θα είναι το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών σου.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι μια ενδυνάμωση που και κάποιος άλλος να μην στην δώσει θα την πάρεις από μόνος/η σου. Γιατί θέλεις να προσπαθήσεις να είσαι καλά και να μην εξαρτάσαι. Ίσως αυτή η αυτονομία σου να μην είναι και το καλύτερο σε θέματα συντροφικότητας, αλλά εσύ έχεις ανάγκη να είσαι καλά τουλάχιστον με τον εαυτό σου. Το Λιοντάρι, ο Ζυγός και ο Τοξότης θα σε ακολουθήσουν πάντως γιατί τους αρέσει η ανεξαρτησία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδυναμώνεις τις προσωπικές σου απόψεις και βοηθάς τον εαυτό σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να σου δώσουν το χέρι της συνεργασίας που ψάχνεις. Γενικά δε σου είναι εύκολο να συνεργαστείς σε μεγάλη κλίμακα, γιατί θέλεις έστω στο μικρό σου χώρο να έχεις εσύ την αρχηγία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Παραμένεις σε ψυχραιμία ενώ θα ήθελες πάρα πολύ να φωνάζεις και να κάνεις το δικό σου κατά κάποιο τρόπο. Όμως μέσα σου ή ακόμα και σ’ ένα χώρο κλειστό εσύ μπορεί να αρχίσεις να φωνάζεις και να λες πράγματα τα οποία ούτε περίμενες ότι θα πεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.
Ερωτικά: Επενδύεις σε έναν Κριό και σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία και μακριά να είναι να τα πείτε και να σου δείξει ότι σε σκέφτεται. Καλύτερα, αν θέλεις να είσαστε μαζί, να μην τον/την πιέζεις γιατί τότε θα φύγει. Η σχέση αυτή χρειάζεται υπομονή. Με τον Ζυγό επίσης θα πέσουν οι μάσκες και θα τα πείτε όλα με το όνομά τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιθυμείς να κάνεις κάτι καινούργιο και σίγουρα θα το ρισκάρεις και θα δοκιμάσεις, αλλά πάντα κεκλεισμένων των θυρών, γιατί θέλεις να το κάνεις υπόγεια και να μην το φανερώσεις σε κανένα. Μόνο με το άτομο που συνεργάζεσαι θα μοιραστείς την αλήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η πίστη στον εαυτό σου θα σου δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο να κάνεις αυτά που κατά τη γνώμη σου είναι τα σωστά. Άλλοι μπορεί να λένε ότι κάνεις του κεφαλιού σου. Σίγουρα δεν είναι όπως το φαντάζονται οι άλλοι, αλλά πολύ καλύτερο. Ένα χόμπι πάντως που να σε φωτογραφίζει μπορεί και να το χρειάζεσαι και πιθανόν να το ξεκινήσεις από τώρα γιατί θα βρεις το πιο κατάλληλο.
Ερωτικά: Θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό γιατί έχεις μια άνεση να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και σίγουρα αυτό κάπου σε οδηγεί. Μπορεί να βγεις από τα δύσκολα και να καταλάβεις μέσα σου ότι από αυτή την περίοδο και μετά τα βάσανα στον ερωτικό σου τομέα θα περάσουν. Με τον Καρκίνο κράτησε κάποιες αποστάσεις γιατί με την παρόρμησή σου μπορεί να χαλάσεις τη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προθυμία σου να ρισκάρεις και να περάσεις σε άλλο επίπεδο είναι έντονη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πετύχεις απόλυτα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις για να μην έχεις την στεναχώρια μέσα σου ότι δεν δοκίμασες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις ότι όλα μπορεί να τα κατακτήσεις και να κερδίσεις ακόμα και κάποιες δύσκολες υποθέσεις, που λόγω της μεγάλης σου ευαισθησίας είτε δεν τις αναφέρεις είτε δεν κάνεις δηλώσεις του τύπου «θέλω αυτό ή εκείνο».
Ερωτικά: Θέλεις τον Κριό ο κόσμος να χαλάσει και πιθανόν να μην μπορείτε να είστε συνέχεια μαζί λόγω συνθηκών αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να βρεθείτε πολύ κοντά. Αν ακούσεις και για λίγο τι ζητάει από εσένα ίσως να πετύχεις περισσότερο την επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια αφορμή είτε με τη θέλησή σου είτε χωρίς, για να τα βάλεις με όλους και να ξεσπάσεις. Γιατί τις πιο πολλές φορές συγκρατείσαι και δεν μπορείς εύκολα να πεις ή να κάνεις κάτι που να δείχνει την αντίδρασή σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι στη φάση της δημιουργίας γιατί πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και για αυτό θέλεις να κάνεις κάτι που να είναι αρκετά δυναμικό και κυρίως ριψοκίνδυνο.
Ερωτικά: Θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον που νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη αλλά και το θαυμασμό που αναζητάς είτε από το πρόσωπο που είστε μαζί είτε σε ένα καινούργιο χώρο που θα κάνεις νέες γνωριμίες. Εκεί θα νιώθεις ότι ηγείσαι είτε με τον τρόπο που μιλάς και προσεγγίζεις τα θέματα είτε με την εμφάνισή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το χρειάζεσαι ακόμα και στις πιο μικρές υποθέσεις να λειτουργήσεις καταλυτικά και πολύ δυναμικά. Βέβαια, θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και συγχρόνως να είσαι μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, οπότε δεν θα κάνεις τίποτα στον αέρα ή επιπόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί ξαφνικά να δεις την πραγματικότητα τελείως διαφοροποιημένη από ότι την βλέπεις άλλες φορές και σίγουρα κάτι θα σε ενοχλήσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Θέλεις την αλήθεια και σίγουρα δεν θα κρατηθείς σε περίπτωση που έχεις ανάγκη να πεις κάτι που θα σε βγάλει από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Για αυτό μπορεί να τσακωθείς με το Ζυγό ή τον Αιγόκερω. Γιατί άλλο πίστευες ότι υπήρχε μεταξύ σας και άλλο ήταν.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που τελικά φοβόσουν ότι μπορεί να γίνει μια παρέμβαση η οποία δεν θα είναι και τόσο θετική για την έκβαση των οικονομικών σου, τελικά συνέβη. Αλλά τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσεις σε τι μπορείς πλέον να ελπίζεις και σε τι όχι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Τα ξαφνικά θέλω που θα βγάλεις στην επιφάνεια πιθανόν θα σε κάνουν να διχαστείς και να μην ορίζεις τον τρόπο που θα ήθελες να συμπεριφερθείς. Γιατί θα ξεσπάσεις δυναμικά και από εκεί που είσαι το άτομο με την ήπια και διπλωματική πολιτική, μπορεί να αλλάξεις. Σίγουρα όμως θα τα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Ερωτικά: Η συζήτηση θα ανέβει σε τόνους και μπορεί να υπάρχουν και αντιρρήσεις ή παρορμητικές αποφάσεις χωρίς όμως αυτό τελικά να βλάπτει εσένα, γιατί όλα γίνονται για το καλό της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αποφάσεις που θα πάρεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σε ευνοήσουν σε επίπεδο οικονομικό γιατί θα καταφέρεις να κερδίσεις με έναν τρόπο μη αναμενόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες αναλαμπές που με τον τρόπο σου τις βγάζεις στην επιφάνεια και δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο. Μπορεί να μιλήσεις για σένα σε ένα άτομο το οποίο μάλιστα θα εκπλαγεί που σε ακούει να ανοίγεσαι. Είναι σπάνιο αυτό γιατί δεν συνηθίζεις να λες αυτά που σε ενοχλούν.
Ερωτικά: Η πιεστική συμπεριφορά ενός Κριού μπορεί να σε οδηγήσει κατευθείαν στην καρδιά του αλλά πρέπει και εσύ να συμπεριφερθείς ανάλογα. Γιατί αυτό που ζητάει από σένα είναι να γίνεις περισσότερο ανοικτός/ή. Ο Υδροχόος θα εκπλαγεί πάντως αν σε δει ν’ ανοίγεις τα χαρτιά σου γιατί αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θεωρήσεις τον εαυτό σου παράτολμο αλλά θα κάνεις το άλμα και θα ρισκάρεις, κυρίως αν χρειάζεται να ξεκόψεις από μια συγκεκριμένη δουλειά η οποία ίσως να είναι και τροχοπέδη. Πάντως, σου χρειάζεται να έχεις και να ακολουθείς φρέσκες ιδέες και να εφαρμόζεις πρωτοπόρες μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω και ότι έχεις αφήσει εδώ και ημέρες το παίρνεις και το χρησιμοποιείς υπέρ σου. Εσύ πάντα αναζητάς την αλήθεια αλλά και την ανώτερη γνώση.
Ερωτικά: Προσπαθείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και με τον τρόπο σου να του μιλήσεις για αυτά που νιώθεις. Πιθανόν να το φοβίσεις με την ειλικρίνεια σου αλλά δεν είναι εύκολο να το κρατάς τόσο καιρό μέσα σου. Το ρίσκο πάνω σε αυτό δεν σε νοιάζει καθόλου γιατί νιώθεις αυτοπεποίθηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις, βγαίνεις μπροστά και τελικά πετυχαίνεις να κερδίσεις χρήματα με έναν τρόπο πολύ αποτελεσματικό. Ίσως πρέπει να λειτουργείς αρκετά θετικά και… επιθετικά, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις τα πράγματα εκεί που πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Κάνεις δυναμικές εκκαθαρίσεις και έχεις αποφασίσει ότι αν δεν γίνει αυτό που περιμένεις θα είναι ένα χαριστικό κτύπημα για σένα. Γιατί σπάνια ρισκάρεις και τώρα θέλεις να κάνεις αλλαγές – κυρίως μέσα στο σπίτι σου. Πάντως αν το θέλεις πάρα πολύ θα βρεις ένα τρόπο να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και όσο εκρηκτικό ή ακραίο κι αν είναι θα το προσπαθήσεις, για να σου φύγει ένα μεγάλο βάρος.
Ερωτικά: Θα συντονιστείς περισσότερο με τον Κριό που τις πιο πολλές φορές βιάζεται και πρέπει εσύ να τον/την ακολουθήσεις. Επειδή χρειάζεσαι μια πιο καθαρή ματιά στην προσωπική σου ζωή, ίσως, αν βρεθείς με τον εαυτό σου να διαπιστώσεις ότι έχεις μια ιδιαίτερη μοναχικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες διαφορές με τα άτομα που συνεργάζεσαι και πλέον δεν τους χαρίζεσαι γιατί δεν θέλεις να βρεθείς «από κάτω». Μπορεί να μην είναι η τεχνική σου αλλά τουλάχιστον θα ακολουθήσεις τον εαυτό σου γιατί δεν σου αρέσει να σε καπελώνουν άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Δεν εγκαταλείπεις τις προσπάθειες να ξεχωρίσεις και να βγεις μπροστά, γιατί σε καίει να κάνεις κάτι που θα ξεχωρίσεις. Και ίσως να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ καυστικό ή ακόμα και επιθετικό λόγο που θα βγάζει σπίθες αλλά θα λέει αλήθειες.
Ερωτικά: Αναγκαστικά ανοίγεις τα χαρτιά σου γιατί όσο τα κρατάς κλειστά και χάνεσαι και δεν είσαι ο εαυτός σου. Για αυτό θα μιλήσεις χωρίς να φοβηθείς. Με το Ζυγό θα βρεθείτε πιο κοντά αλλά χρειάζεται να επιμείνεις και εσύ γιατί από μόνος/η του δεν πρόκειται να κάνει και τα μεγάλα βήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς με ένα δυναμικό τρόπο να εξασφαλίσεις την οικονομική σου άνεση γιατί δεν πάει άλλο σκέφτεσαι και χρειάζεται να δράσεις δυναμικά. Για αυτό θα περάσεις στην αντεπίθεση και σίγουρα θα έχεις με το μέρος σου άλλα άτομα. Πάντως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα καταφέρεις να κερδίσεις κάποια χρήματα ή να βρεις μια δουλειά που θα αναδείξει τη δημιουργικότητά σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Επιμένεις στις επιθυμίες σου και είναι τόσο έντονες που νιώθεις ότι μπορεί να σε κάψουν. Κυρίως θέλεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου μη τυχόν και περάσεις απαρατήρητος/η. Το ίδιο θα ισχύει και για αυτά που θέλεις να αγοράσεις γιατί θα είναι πράγματα πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Ζεις και συμπεριφέρεσαι με έναν πιο δυναμικό τρόπο και σίγουρα θα ελκύσεις ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό πιστεύει ότι έχεις αδύναμο ή μηδαμινό ενδιαφέρον για το άτομό του. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι και να πρέπει να το αποδείξεις άμεσα. Με τον Κριό ή το Ζυγό θα δημιουργηθεί μια καλυτέρευση στην επικοινωνία. Αν θέλεις να είσαστε μαζί με τον Καρκίνο μην επιτίθεσαι και μην τον/την θίγεις με λόγια κατάκρισης.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις το χαμένο σου χρόνο και βρίσκεις κάποιες επείγουσες προτεραιότητες που θα σε πιέσουν και θα πιέσεις αντίστοιχα με τον τρόπο σου. Το ζητούμενο είναι να σε προσέξουν και να μην περάσεις στην αφάνεια για να γίνει η δουλειά σου όπως πιστεύεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact