ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις να κάνεις και να πεις πολλά αλλά προς το παρόν κρατιέσαι γιατί έχεις κάποιες αναστολές. Όμως για λίγο μόνο θα μείνεις στο περιθώριο γιατί είσαι ευάλωτος/η, μετά θα δυναμώσεις αρκετά.
Ερωτικά: Περνάς από κάποιες φάσεις που σκέφτεσαι περισσότερο πώς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και μετά πώς να είσαι μέσα στην σχέση σου. Για αυτό μπορεί να κοσκινίζεις ακόμα και πράγματα που δεν τα περίμενες. Καλύτερα μείνε με την διαίσθησή σου και αυτή να ακολουθήσεις .
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι πολλή δύναμη για να μην νιώθεις ότι μπορεί κάποιος εκεί έξω να πάρει τη θέση σου, για αυτό να φροντίσεις πρώτα την ψυχολογία σου και μετά τα υπόλοιπα. Με τον Αιγόκερω πάντως υπάρχουν πολλά που έχετε να κάνετε μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μια εσωτερική ηρεμία η οποία σε βοηθά να μην βρίσκεσαι σε ανταγωνισμό και στην γύρα που σε κουράζει. Προσπάθησε περισσότερο αυτόν τον καιρό να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες γιατί δεν σου είναι εύκολο.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι αν τελικά με τον Κριό ή τον Τοξότη που είναι ζώδια της φωτιάς μπορείς να σταθείς ή είναι μια σπίθα που μπορεί να ανάψει για λίγο από την πλευρά σου και μετά να σε κάψει. Θυσιάζεις την ηρεμία σου αλλά νιώθεις ότι το αξίζει γιατί πρέπει να πάρεις την εμπειρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που εσένα σου κάνει καλό είναι η εξασφάλιση κάποιου σταθερού εισοδήματος, γι’ αυτό προσπάθησε αυτές τις ημέρες να το διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς για να εξασφαλίσεις τα δέοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις μια ευαισθησία η οποία σε κρατάει δεμένο/η σταθερά σε καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ακόμα και μια αδυναμία. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όλα συγκλίνουν στο ότι θα αλλάξεις, μόλις σταματήσεις να έχεις ενοχές.
Ερωτικά: Η περιπέτεια με τον Σκορπιό μπορεί να σου βγάζει έναν άλλο εαυτό που δεν το περίμενες. Πιθανόν να αλλάξεις τελείως στάση και κυρίως αν το άτομο είναι μεγαλύτερο από εσένα να έχεις απέναντί του κάποιες δικλείδες ασφαλείας γιατί φοβάσαι μην εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σε ενοχλεί κάτι στη δουλειά σου, καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί πιθανόν να μη σε καταλαβαίνουν ή να μην συμμερίζονται το άγχος που μπορεί να νιώθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αυτή την περίοδο έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες σε βάζουν αναγκαστικά να ξεπεράσεις τα όρια σου. Πιθανόν να ζεις κάτι πρωτόγνωρο που δεν το είχες καν σκεφτεί και το βλέπεις ότι χρειάζεται να έχεις φιλικότητα αλλά και ανοικτό μυαλό σε υποθέσεις κυρίως οικογενειακές. Από την άλλη, η αγάπη που σου λείπει τόσο, μπορεί να σε θεραπεύσει αρκεί να είσαι ανοικτός/η σε αυτή.
Ερωτικά: Προσπαθείς να επικοινωνήσεις με έναν άλλο Καρκίνο και σε αυτόν θα βρεις περισσότερα κοινά παρά σε ένα άλλο πρόσωπο. Το ζήτημα εδώ είναι πως θα συγκρατήσει ο ένας τον άλλον όταν σας πιάνει η κυκλοθυμία και αλλάζετε και οι δυο ξαφνικά. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε και να το γνωρίζετε. Αν τα καταφέρετε, τότε θα μπορείτε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν αυτήν την περίοδο περισσότερο από άλλη φορά. Για να έχεις συμμάχους σε ό, τι κάνεις, πρέπει να δείξεις φιλικότητα και άνοιγμα σκέψης και τότε θα έρθουν και οι άλλοι κοντά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις πολιτική και να βγεις από εκεί που ήσουν κλεισμένος/η γιατί βλέπεις ότι είναι απαραίτητο να δράσεις και πάνω από όλα να πετάξεις από πάνω σου την ευαισθησία και να πάρεις αποφάσεις πολύ προσωπικές.
Ερωτικά: Διαισθάνεσαι ότι όσο ψειρίζεις κάποια πράγματα τόσο παραμένεις στο περιθώριο και δεν έχεις μεγάλη συμμετοχή μέσα στην σχέση. Για αυτό ακόμα και μόνος/η σου να είσαι θα πρέπει να βγεις προς τα έξω και να δείξεις το πρόσωπό σου, με ένα στυλ και ένα δυναμισμό που θα σε χαρακτηρίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάτα πόδι εκεί που νιώθεις ότι σε καπελώνουν και σε πιέζουν για να κάνεις τα χατίρια στους άλλους και εσύ τελικά είσαι ο ριγμένος/η. Πιθανόν να πρέπει ακόμα και να διακόψεις, αν αυτό σε δικαιώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι πολύ το εγώ σου κι αν πρέπει να κάνεις την τάδε κίνηση ή σε θίγει γιατί έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο και να παίρνεις τα εύσημα για τις πράξεις σου. Αν δεν γίνονται όλα αυτά νιώθεις ότι κανείς δεν σε αξιώνει. Αυτό όμως μπορεί να είναι στο δικό σου κεφάλι και να χρειαστεί να βελτιώσεις την κρίση σου για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η προοπτική του να βρεθείς με τον Υδροχόο κάπου σε φοβίζει γιατί μάλλον δεν ξέρεις πώς να τον/την αντιμετωπίσεις. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να αποδεχτείς το στυλ του παρόλο που σε έλκει γιατί πιστεύεις ότι δεν σου δίνει την ανάλογη σημασία. Ο Ιχθύς αντίθετα σου δίνει αυτό που θέλεις αλλά μπορεί να είσαι σε αυτή την φάση μαζί του ανικανοποίητος/η ή να έχεις κουραστεί, οπότε ό, τι και να σου δίνει πιθανόν να μην σε γεμίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που έχεις δίπλα σου κόσμο που σε υποστηρίζει, νιώθεις μια μεγάλη αδράνεια γιατί τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλεις και αυτό σε κουράζει. Αν βγεις έξω από τα στενά καλούπια, θα πετύχεις το αποτέλεσμα που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για πολλά πράγματα σου κάνει καλό αλλά πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί μπορεί να μπερδευτεί. Ίσως να σε ξεσηκώνουν κάποιοι φίλοι σου να βγεις οπότε θα παρατήσεις όλα αυτά που κάνεις με μεγάλη ευκολία.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τι θα γίνει με τον Παρθένο που μπορεί να λείπει μακριά σου αλλά να μην φοβάσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αυξήσεις την εσωτερική σου πίστη ότι θα όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμμετοχή σου σε μια συνεργασία μερικές φορές φαίνεται προβληματική γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνουν το στυλ ή το πνεύμα σου. Συγκεκριμένα με ένα πρόσωπο μέσα στην δουλειά μπορεί να υπάρχει βουβή διαφωνία και να υποσκάπτεται μια κατάσταση. Καλύτερα να κάνεις μια συζήτηση ανοικτή και μέσα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις έντονες επιθυμίες που σε καίνε και κυρίως σε βάζουν να κάνεις κάτι που θα ξεπεράσει τα όρια σου. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να ξεχωρίσεις και να φερθείς πολύ γενναιόδωρα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σε βάζει να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τα στεγανά σου. Νιώθεις ότι θα εκτεθείς αλλά ίσως τελικά να μην σε νοιάζει γιατί έχεις βρει σαν δικαιολογία ότι ακόμα και «όχι» να σου πει εσύ το βλέπεις μόνο φιλικά, σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ανεβάσεις πολύ ψηλά τον πήχη όμως μπορεί να αξίζει, γιατί θα δεις ότι αν υπερβείς τα όρια σου, αυτές τις ημέρες έχεις μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις και να γίνει γρήγορα αυτό που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες πολύ σημαντικές υποθέσεις που πιθανόν να τις είχες αφήσει πίσω είτε γιατί φοβόσουν είτε γιατί δεν είχες την ιδιαίτερη διάθεση. Κυρίως θέματα εξωτερικού και ταξιδιών μπορεί να σε τραβήξουν και πάλι.
Ερωτικά: Θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου αλλά δεν σου αρέσουν τα χλιαρά πράγματα και πιθανόν να μην είσαι ικανοποιημένος/η από το πρόσωπο που είστε μαζί. Αλλά τελικά δεν θα κολλήσεις, θα πεις αυτό που θέλεις και δεν σε νοιάζει αν ανταποκριθεί όπως περιμένεις. Το καλό είναι ότι έχεις μια ιδιαίτερη αυτονομία.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κοιτάξεις πολύ μακριά αλλά και πίσω για να βγάλεις μια οριστική απόφαση η οποία θα σε αναπτύξει. Η συνολική σου προσπάθεια να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα αναγνωριστεί και θα σου δώσει την οικονομική άνεση που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις την δική σου πινελιά σε ό, τι κάνεις και ίσως αυτό σου δώσει το έναυσμα να μπεις σε νέους κύκλους που θα στηρίξουν την προσπάθειά σου. Μέσα στο σπίτι σου επικρατεί μια ηρεμία οπότε προσπάθησε να μην τη χάσεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από ένα Σκορπιό που τον τελευταίο καιρό η σχέση σας είναι αρκετά δύσκολη. Τώρα όμως θα ξεπεράσεις τις αναστολές σου και -γιατί όχι;- θα κάνεις και του κεφαλιού σου για να σταματήσεις πλέον να είσαι το καλό παιδί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις κόντρα με ένα άτομο μέσα στην δουλειά σου γιατί μπορεί να νιώθεις ότι σε ισοπεδώνει θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να ξεπεράσεις τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Κράτησε αυτά που έχεις σαν προσωπική εμπειρία γιατί κανένας δεν μπορεί να στα απορρίψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές δείχνεις ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και φάσκεις κι αντιφάσκεις ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα. Όμως από σήμερα θα καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα και θα αφορούν και στη στάση σου απέναντι και στους άλλους γιατί θα προσπαθήσεις να είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Βρίσκεις ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει με το Λιοντάρι και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σου δώσει την πίστη ότι έχετε ήδη έρθει πολύ κοντά. Με τον Καρκίνο υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν αλλά ακόμα το προσπαθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να τα βρεις με τα πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της δουλειάς σου. Έχεις υποστηρικτές και αν το πιστέψεις μέσα σου θα βρίσκεις σε καθημερινή βάση άτομα που θα σε βοηθήσουν και θα σου φερθούν πολύ ανοικτά.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι ότι θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για σένα και δεν σου αρέσει να τα ανακοινώνεις στους γύρω σου. Μπορεί να σε πιάσει μια μυστικοπάθεια και να θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, βάζοντας μια προσωπική σφραγίδα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί κατά κάποιο τρόπο σε καθορίζει αλλά είναι δύσκολο να δεχτείς από την πλευρά του την καταπίεση και κυρίως την κυριαρχία που έχει πάνω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να επιβάλλεις με τον τρόπο σου μια καθημερινότητα η οποία θα σου δώσει την αίσθηση της δημιουργίας, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις κάποιες τεχνικές σου.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact