ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, σε ωθεί να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία! Είσαι άλλωστε γεμάτος τύχη, χαρά, ενέργεια, εγρήγορση, κέφι και αισιοδοξία! Εύνοια επίσης θα έχεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Προσοχή χρειάζονται μόνο, οι μεγάλες προσδοκίες και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου σε πράξεις και αποφάσεις, λόγω αυθορμητισμού! Πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο ρίσκο σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με τον σύντροφο σου, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα! Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα ή ανούσιες σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ταύρε, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και έτσι, μαθαίνεις ένα μυστικό που σε αφορά, σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Γενικά, η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο εποικοδομητική, παρά ανέμελη και κοινωνική! Ξέρεις πώς να υλοποιήσεις ιδέες και «θέλω» και επιπλέον, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, σοβαρός, αλλά και πιο… υποψιασμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με τον σύντροφο σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς μάλλον λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πολύ πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Μία οικονομική λύση σήμερα, σε βγάζει από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Πες όχι σήμερα σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν! Εγωισμός και ξεσπάσματα, επίσης θα σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις άμεσα! Μην έχεις παράλογες και ιδιοτελείς απαιτήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν έχεις ήδη σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, μόλις έφτασε! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα! Προστατέψου και από τυχόν υλικές απώλειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact