ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται. Αλλά επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι που θίγει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις και «να βάλεις νερό στο κρασί σου»!

Ερωτικά
Δεν έχει νόημα να είσαι καχύποπτος/η όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε αγαπούν και σε σέβονται. Αν πάλι η προσωπική σου ζωή σου φαίνεται «ανιαρή», μπορείς να… δανειστείς τα πολλά και σπαρταριστά επεισόδια από τις ζωές των φίλων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός και η λογική σε πλήρη εναρμόνιση ενώ παράλληλα ο Δίας μέσα από τον 6ο αρχίζει και δουλεύει για εσάς, στέλνοντας σας σιγά – σιγά τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αφήνετε κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες ενώ δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Οι γεννημένοι του 1964 δώστε λίγο προσοχή σε θέματα επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας διανθίζουν την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές αλλά και κάποια «τυχερά», το καλό μάλιστα είναι ότι όλα αυτά έρχονται αβίαστα και χωρίς κόπο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει να είσαι… αλλού και να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ζεις στο σήμερα. Μην αδικείς λοιπόν τον εαυτό σου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Αλλά κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact