ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα υπάρξουν σίγουρα θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Άρη, θα λύσει προβλήματα του παρελθόντος, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από δω και από κει! Λες λοιπόν ένα μεγάλο ναι σε μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους με τον σύντροφο σου, ωστόσο μην αφήνετε τα πρακτικά θέματα να περιορίζουν το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οι υποθέσεις σου εξελίσσονται άψογα και σίγουρα ένας υψηλός στόχος πραγματοποιείται! Κάνεις οικονομία, σταματάς τα έξοδα και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους! Η Σύνοδος Ερμή-Άρη, θα φέρει ένα συναρπαστικό νέο ή μήνυμα, που θα σου δώσει απίστευτη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσει σημαντικά την σχέση σας! Επίσης ευνοούνται πολύ, σχέσεις από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα, ραντεβού και ποιοτικό φλερτ! Ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία νέα αρχή, που υπόσχεται επιτυχία! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο ή μία σημαντική συμφωνία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, ιδίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και αρκετό καιρό! Επιπλέον η Σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί, να χρησιμοποιήσεις την ισχυρή σου διορατικότητα και διαίσθηση, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων και να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε διακρίνει ακαταμάχητη γοητεία, χαρακτηριστικό που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με περισσότερη ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου, ωστόσο μην πιέζει καταστάσεις προσπαθώντας συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου! Ανανεώστε και μεταμορφώστε τον δεσμό σας, με πάθος και σεξουαλικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα τακτοποιούνται επιτέλους οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις αρκετά, αλλά μικρά προβλήματα, όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα σε ευνοήσει πολύ σήμερα, ωθώντας σε, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις σπουδαίους στόχους και σκοπούς! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Άρη στο δικό σου ζώδιο , σου δίνει λύσεις και ευκαιρίες, μέσω ενός μηνύματος ή είδησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες άκρως γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ! Αν πάλι, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει επιτέλους κίνηση άμεση ή έμμεση, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ουσιαστική ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, στηρίζεσαι στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και έτσι πετυχαίνεις άψογη συνεργασία με όλους, αλλά και προσωπικούς στόχους! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κοιμήθηκε με γέρο για ένα iPhone 11 – Ανέβασε το βίντεο στο Facebook

Μπορεί να μην το «απολαμβάνει» απ’ ότι φαίνεται,…

Φωτίου: «Η Ελλάδα αντέχει και 1.000.000 μετανάστες»

Μέσα σε 2 λεπτά, η Φωτίου ξεδιπλώνει τι…

To μήνυμα του Λυβικού Στρατού για τον Χαφτάρ: Thank you Greece for keeping him safe

Το αεροσκάφος του ισχυρού άνδρα της Λιβύης προσγειώθηκε…

Γάλλοι κομάντος για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έπειτα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Παρίσι…

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη – Τρίτη συνεχή ημέρα με άγριες συμπλοκές αλλοδαπών

Νέα άγρια επεισόδια στην «πρωτεύουσα» των πολυπολιτισμικών συγκρούσεων…

Αυτός είναι ο Τούρκος λιμενικός που απείλησε με όπλο Έλληνες ψαράδες

Άκρως προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες ψαράδες κοντά…

Το «γλεντήσανε» οι παίκτες της Σίτι με 22 «καuτά» μοντέλα!

Παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι αφού έκαναν… πάρτι επικρατώντας…
contact