ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα επόμενα 7 χρόνια

Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία!

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για σας η οποία αλλάζει τη στάση σας απέναντι στους συναισθηματικούς και υλικούς θεσμούς. Θα σας βοηθήσει την περίοδο των επτά χρόνων που θ ακολουθήσει να αναπτύξετε την άνεση και την ασφάλεια της διαβίωσής σας, άσχετα αν κάποιες στιγμές μπορεί να μην το επιτυγχάνετε. Θα αλλάξει την έκφραση και τον τρόπο της εκτίμησης των πραγμάτων κυρίως των υλικών, θα επηρεάσει την νοοτροπία, θα επιταχύνει αγοραπωλησίες και θα σας υποχρεώσει να ψάξετε μέσα σας την ανασφάλεια που αισθάνεστε τα τελευταία χρόνια, βρίσκοντας καινούριους τρόπους για να την περιορίσετε.

Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα επεκταθείτε επιχειρηματικά ή εμπορικά στον περιβάλλοντα χώρο σας προκειμένου να τον θεωρήσετε αργότερα, δικό σας. Στην πορεία του χρόνου διαφοροποιείτε την έννοια της κτήσης και η δύναμη του χρήματος ή του συναισθηματικού δεσμού με ανθρώπους θα παύσει να παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογική σας ισορροπία. Η αρνητική πλευρά της επιρροής μπορεί να τροφοδοτήσει την αναρχία, την αλητεία και την ανευθυνότητα, ή να γεννήσει τον στυγνό κεφαλαιοκράτη ή τον άνθρωπο που μπορεί να βγάλει χρήματα με ανορθόδοξους τρόπους.

Ταύρος

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιό σας θα φέρει μια θύελλα γεγονότων. Θα αλλάξει με επεισοδιακό τρόπο τις συνθήκες της ζωής σας, θα δοκιμάσει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους και θα τονίσει τις υπαρξιακές σας ανησυχίες και τις νέες σας επιλογές. Θα αλλάξει τις απόψεις και τα εκφραστικά σας μέσα και θα σας υποχρεώσει να διαμορφώσετε καινούριες μεθόδους προκειμένου να είστε καλύτερα ευθυγραμμισμένο με το κυρίαρχο κλίμα τόσο στην επικοινωνία με το περιβάλλον, όσο και στο μεγάλο ζήτημα της οικονομικής σας ασφάλειας. Θα φέρει δύο πράγματα στη ζωή σας.

Τον αιφνιδιασμό που θα υποστείτε από περιστατικά και την αμφισβήτηση που νιώσετε για αξίες, ανθρώπους και σχέσεις κάτι το οποίο δεν είχατε μέχρι τώρα. Αυτή όμως η αμφισβήτηση θα σας εμποδίσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις ή σε συμπεράσματα ενώ κατά περιόδους θα δοκιμάζει την αντοχή των σχέσεών σας. Δεν αποκλείεται να τονίσει την ιδιορρυθμία στη συμπεριφορά σας, εκπλήσσοντας το περιβάλλον σας, την κυκλοθυμία και ορισμένες φορές την εριστικότητά σας. Θα πείτε τολμηρά πράγματα θα εκφράσετε παράξενες ιδέες θα ανατρέψετε ισορροπίες, θα αντικαταστήσετε παλιές σχέσεις με καινούριες και κάποιοι θα ζήσετε ένα θυελλώδη έρωτα με αμφίβολα αποτελέσματα. Η ορμή και η εξωστρέφεια του Ουρανού θα συμβάλλει κατά περιόδους να αντιδράτε απότομα και αντιδραστικά νιώθοντας ερεθισμένοι από την περιρρέουσα κατάσταση. Και δεν θα λείψει η στιγμή που θα σοκάρετε τους άλλους με τις αντιδράσεις σας.

Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, θα αναθεωρηθούν και θα ανασυγκροτηθούν σταδιακά. Οι περισσότερο φιλόδοξοι και προικισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε να πετύχετε δύσκολους στόχους και να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση στο πλήθος. Τέλος όμως δεν θα λείψουν οι χωρισμοί και τα μοιραία περιστατικά, τα οποία πολύ ετεροχρονισμένα, θα αποδειχτούν ότι εξυπηρέτησαν την πρόοδο και τη διάκρισή σας.

Δίδυμος

Ο Ουρανός από αυτή του τη θέση θα επηρεάσει αποφασιστικά τον ψυχισμό σας και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας. Θέματα υγείας λοιπόν πρόκειται να προκύψουν και να σας απασχολήσουν, συμπαρασύροντας με αυτόν τον τρόπο και την διάθεση ή την ικανότητά σας να δώσετε βαρύτητα στα επαγγελματικά σας θέματα.

Όσοι από εσάς βλέπετε την εργασία σαν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σας. Σαν μέσο που σας βοηθά να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, ή σαν σενάριο επιτυχίας, να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και αμφισβητήσεις αυτής της πεποίθησης. Το υποσυνείδητο αναδύεται στην επιφάνεια, παρεμβάλλεται σε θέματα τάξης και προσωπικής ασφάλειας, επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί εσωτερικές διαμάχες με, αρκετές φορές, οδυνηρά αποτελέσματα. Αυτή η θέση όμως ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την επιδίωξη της αλήθειας και τη συνειδητοποίηση κάποιων αρχών και κανόνων που διέπουν την ζωή, μέσα από σημαντικά γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία.

Κάθε ανήσυχος Δίδυμος, κερδίζει σε εκφραστικά μέσα, σε διαίσθηση και σε αλήθειες που θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει υπαρξιακά εμπόδια. Άλλες φορές, αυτή η θέση επιτρέπει στο άτομο να κάνει βαθιά ενδοσκόπηση, να αναζητήσει την προσωπική του ηρεμία ή διέξοδο στην τέχνη. Η θέση αυτή όμως είναι η θέση της αμφισβήτησης που αναζητά την αλήθεια και την πραγματική διάσταση και αιτία των καταστάσεων. Τα περισσότερα φαινόμενα που προκαλεί ο Ουρανός σε αυτή τη θέση είναι έντονα, μάχονται το κατεστημένο και αναζητούν διόδους για να προσεγγίσουν την αλήθεια που αναζητά ο φωτισμένος Δίδυμος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact