ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φαντασία σου, Κριέ, όχι για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα, αλλά για να δημιουργήσεις. Πιέζεσαι για ν’ αποσπάσεις υποσχέσεις που θα σε βοηθήσουν αργότερα, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις με πιο ήπιο τρόπο. Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους στόχους σου και με λίγη περισσότερη υπομονή, θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις, Κριέ, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για άσκοπες δαπάνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μεγάλος ενθουσιασμός σε διακατέχει, Ταύρε, από τις καινούργιες γνωριμίες που έγιναν. Πρόσεξε όμως, επειδή κάποιες φορές οι χαρακτήρες των ανθρώπων κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άλλους, από τους οποίους δεν έχουν κάτι να αποκομίσουν, και γρήγορα θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, Ταύρε, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν, Ταύρε μου, να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η υπομονή σου πλέον, Δίδυμέ μου, δείχνει να τελειώνει με τους γύρω σου. Έχεις δώσει αρκετό χώρο και χρόνο στους άλλους, για να καταλάβουν τι είναι αυτό που σ’ έχει πικράνει. Δε φταις εσύ, που δεν κάθισαν να αναλύσουν τη συμπεριφορά σου, ούτε ότι δεν προβληματίστηκαν. Δικαιολογημένη η αδιαφορία σου, λοιπόν, και καλώς εσύ αισθάνεσαι υπέροχα με αυτή σου την απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Αν προκύψουν συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ειλικρίνειά σου, Καρκίνε, σήμερα είναι στο αποκορύφωμά της. Βέβαια, ενοχλούνται οι γύρω σου με αυτή σου την τάση, αφού μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να τους κανακεύεις. Το ότι αποφάσισες να πεις τα πράγματα όπως είναι, κάνει τους άλλους να σε βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Μελλοντικά, θα εκτιμηθεί δεόντως το θάρρος της γνώμης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες, Καρκίνε μου, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Αν γίνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, μπορεί το κλίμα να φτάσει στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς κι ανταπεξέρχεσαι, Καρκίνε, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου κι απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αλλάζει συμπεριφορά, Λέων, ένα άτομο που είχες βρεθεί σε κόντρα μαζί του, εκτιμά περισσότερο την αντοχή σου και ότι δε δέχεσαι χειριστικές μεθόδους. Ο δυναμισμός σου τον κάνει να σου ζητήσει συγνώμη κι αυτό σε ικανοποιεί. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί πλέον δείχνουν να κλείνουν κι εσύ, με ενισχυμένο γόητρο πλέον, βάζεις πλώρη για καινούργια σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Λέων. Ευνοούνται οι συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στο χώρο της εργασίας σου, Λέων, αλλά καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές ευθύνες που κρύβουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact