ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να ασχοληθείς με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να εντάξεις στη ζωή σου την άσκηση, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και γενικά διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα πλέον την καθημερινότητα σου! Μην ξεχνάς, πως το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει και πολλές στιγμές διασκέδασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, στον σύντροφο σου, ακόμα κι αν είναι φορτωμένο το πρόγραμμά σου, λόγω υποχρεώσεων! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μην βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως θα υπάρξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που καιρό τώρα υποβόσκει ένα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έξοδα, τα οποία όμως θα είναι αναμενόμενα! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο καλά νέα και επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με την νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων, ετοιμάσου να καλοπεράσεις! Άπειρες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, να αφεθείς σε απολαύσεις που σε ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις την υπεροχή σου και να χορτάσεις θαυμασμό των γύρω σου! Επιπλέον, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, θα σου δώσει την λύση, για ένα παρελθοντικό ζήτημα, που ακόμα σε απασχολεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου και οι θαυμαστές σου σήμερα, θα είναι άπειρες και χωρίς σταματημό! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο και χωρίς δισταγμό! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη στιγμή, για σένα και τον σύντροφο σου! Θα περάσετε υπέροχα μαζί, αφού θα σου δείξει έμπρακτα τον έρωτα του και τα συναισθήματα του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό θα σου φέρει προβλήματα στο άμεσο μέλλον! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, χάρη στην δημιουργικότητα σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι ιδανική, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στο σπίτι! Επιπλέον με την βοήθεια του Τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και γνωστούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδυναμώνεται το συναίσθημα στην σχέση σου και το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Χωρίς μεγάλες προσδοκίες, τόλμησε το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον οικονομικό, όπως και στον επαγγελματικό τομέα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact