ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να αναμένεις πως θα επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Επικοινωνείς πλέον καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Έχεις πια την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία με τους γύρω σου! Επιπλέον το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σου δίνει σιγουριά και σταθερότητα στις υποθέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχετε τώρα την ευκαιρία με τον σύντροφο σου, να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και την ρουτίνα και να ανανεωθείτε ποικιλοτρόπως, μέσα από κοινές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου, μίας μετακίνησης ή ενός ταξιδίου! Απολαμβάνεις φλερτ μέσω διαδικτύου και πάμπολλες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βελτιωμένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, είναι αυτές που θα σου δώσουν και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, για να πετύχεις! Ιδανική ημέρα για αγορά οχήματος ή εξαρτημάτων αυτού!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και μάλιστα, επαναλαμβανόμενα! Η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται και όλα θα πάνε όπως θες, αρκεί να μην είσαι απόλυτος και πεισματάρης στις απόψεις σου, στις συναναστροφές σου με τους άλλους! Άλλωστε με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να εκπληρώσεις επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ξεκαθαρίζουν επιτέλους κάποια πράγματα σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα και επιτέλους ξέρεις που βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις πλέον απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο σου, ο οποίος, σου αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική περίοδος για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων, αλλά επαγγελματικά, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και τις προσπάθειες σου, αν θέλεις όντως επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Όλη σου η προσοχή είναι τώρα επάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους εκπληρώσεις! Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σπουδαία αρχή στη ζωή σου, ώστε να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι να κάνεις! Παράλληλα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά την διαίσθηση σου και ηρεμείς ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, μία αποκάλυψη από μέρους του, θα σε χαροποιήσει! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις και εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και την ευκαιρία να ασχοληθείς με μία ρομαντική παρασκηνιακή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις σήμερα επαγγελματικούς στόχους, που θα σου εξασφαλίσουν ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου! Οικονομικά, η εύνοια είναι εδώ, αρκεί να σταματήσεις ανώριμα έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να ακολουθήσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου και να προτιμήσεις μόνο την συντροφιά αυτών των προσώπων, που αγαπάς και πραγματικά εμπιστεύεσαι! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σου φέρει μάλιστα νέα και ξαφνικές ειδήσεις που σε εξυπηρετούν, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν τώρα να παρασυρθείς, σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού έρχονται απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις, οσονούπω! Αν είσαι ελεύθερος, αρνείσαι επιφανειακά φλερτ και εφήμερους έρωτες και επιλέγεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δεν θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον για τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου, όλο και βελτιώνονται με ποικίλους τρόπους! Τα επαγγελματικά σου, θα παρουσιάσουν ορισμένα προβλήματα, κυρίως λόγω της αφηρημάδας σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και να απολαύσεις νέες γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας και συνεργασίας! Επιπλέον, θα έχεις πολλές δυνατότητες να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Επιπλέον, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν και εσύ κάνεις νέα ξεκινήματα συναρπαστικά, στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές και χαρούμενες στιγμές, σήμερα! Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να βελτιώσετε την σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού θα βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα και εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα βρεις νέους αποτελεσματικούς τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων, να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, ώστε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα, ανοίγοντας νέες ουσιαστικές πόρτες και καινούργιες προοπτικές στην ζωή σου! Έχεις πια την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Ταυτόχρονα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σου υπενθυμίζει πως η τύχη, δεν σταματά να είναι στιγμή με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι πως οφείλεις να ανεβάσεις τα στάνταρ σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις σωστές ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη πια, στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά, ήρεμα και αποφασιστικά, απέναντι στον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές, θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά, σταμάτα όσο είναι καιρός, τις λάθος κινήσεις και αγορές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact