ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουνίου

Με το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα μπορούμε να νιώσουμε την ίαση από καταστάσεις οι οποίες είχαν εξουθενώσει τα ψυχικά ή και σωματικά μας αποθέματα. Ιδανική ημέρα για καθαρισμό σκέψης από δύσκολα μοτίβα.

Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, για σήμερα Δευτέρα η μέρα σου είναι γεμάτη από εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και ευθύνες, που θα απαιτήσουν την άμεση κινητοποίησή σου, προκειμένου να τακτοποιηθούν και να γίνουν όλα έτσι όπως πρέπει! Καταφέρνεις και ολοκληρώνεις ότι καταπιάνεσαι ενώ φροντίζεις σχολαστικά και επικεντρώνεσαι σε κάθε λεπτομέρεια. Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και ευεξία! Το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, σε βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σου από δυσάρεστες σκέψεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, ο,τιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Δευτέρα φίλε Ταύρε, θα σου δοθούν σίγουρα πολλές και ευχάριστες στιγμές! Θα χαρακτηρίζεσαι από έντονη δημιουργικότητά, ενώ θα καταφέρνεις να διατηρείς την μοναδικότητά σου σε ότι καταπιάνεσαι! Σου δίνεται η ευκαιρία να υλοποιήσεις σχέδια, που θα έχουν αναγνώριση και θαυμασμό από τον περίγυρο σου! Στα αισθηματικά σου παίρνεις για τα καλά τα πάνω σου! Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα, ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα αγαπητέ Δίδυμε, θα ασχοληθείς κυρίως με ζητήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν , αλλά θα δώσεις και περισσότερο έμφαση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε θέματα οικιακά, που θέλουν τώρα την προσοχή σου. Παραδόξως, δεν θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να παραμείνεις στο σπίτι σου, στην «φωλιά» σου , αφού σε ικανοποιεί πολύ την σημερινή ημέρα, την θαλπωρή του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα καταφέρνεις χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες! Εκφράζεις με τον ιδανικό τρόπο τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου και είσαι διαρκώς σε κίνηση! Ετοιμάσου για πολλά ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα και πιθανόν να αυξηθούν την σημερινή ημέρα και οι μετακινήσεις σου! Ενασχόληση με το διαδίκτυο, ενδείκνυται! Με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, αρχίζεις να αναγνωρίζεις ότι αξίζεις πολλά και ξεπερνιούνται ανασφάλειες που αφορούσαν την προσωπική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα αγαπητό Λιοντάρι, επικεντρώνεσαι κυρίως στα οικονομικά σου και στην δημιουργία ασφαλών βάσεων για την ζωή σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε καθησυχάσουν αρκετά και θα καταφέρεις να αποφορτιστείς μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος! Επιπλέον, καταφέρνεις να επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, δέχεσαι την στήριξη φίλων που σε βοηθούν να ξεπεράσεις δυσκολίες που σε στιγμάτισαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Είναι μία ημέρα που μπορείς να προβάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, λειτουργώντας σχολαστικά, έξυπνα, ευέλικτα, ακολουθώντας όμως και την φωνή της διαίσθησής σου που θα σε καθοδηγεί σωστά! Είναι γεγονός ότι σήμερα θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια και η ευθύτητα σου, ενώ άλλοι θα σε κρίνουν ως εγωιστή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η κατάλληλη ημέρα για να αφήσεις για λίγο τα πάντα στην άκρη και να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα και τα συναισθήματά σου! Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος και αγχωμένος από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου και η επιθυμία που θα υλοποιηθείς σήμερα είναι να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και να ξεπεράσεις κάθε δυσάρεστο συναίσθημα , άγχος και φοβία! Επιπλέον, ένα χαρμόσυνο νέο, έρχεται παρασκηνιακά και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Τέλος, το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, σε βοηθά να «θεραπεύσεις» πληγές στην καρδιά σου που προήλθαν από μία σχέση που στιγμάτισε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στους φίλους σου και στις κοινωνικές επαφές σου! Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην πορεία των σχεδίων σου, αφού μία συμβουλή ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου! Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα, νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχικά και σωματικά και ξαλαφρώνεις από βαρίδια του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην καριέρα , στους στόχους σου, αλλά και στο κοινωνικό σου προφίλ, αφού βάζεις προτεραιότητά σου πως θα κερδίσεις αυτοδυναμία, κυριαρχία ή και καλύτερο όνομα στους χώρους που κινείσαι και εργάζεσαι! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται συνεχώς! Φροντίζεις επιμελώς και σοφά, τις προσωπικές σου υποθέσεις και οι δράσεις σου προκαλούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, ευνοούνται η επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα παιδιά ή και τον έρωτα. Μία καλλιτεχνική δραστηριότητα μπορεί να σε αποφορτίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μία άκρως τυχερή ημέρα είναι εδώ για εσένα φίλε Αιγόκερε! Για σήμερα Δευτέρα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα κακώς κείμενα, με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι η ιδανική ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή για να έχεις επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ή ακόμα και για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες σε συμφωνίες ή και νομικά έγγραφα! Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα, ξεπερνιέται ένα οικογενειακό πρόβλημα που σε βάραινε με άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα σου υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση φίλε Υδροχόε! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να λήξεις καταστάσεις που χαρακτηρίζονται τοξικές ή ακόμα και να τερματίσεις σχέσεις που σε βάραιναν ξεκινώντας και πάλι από το μηδέν, περισσότερο δυνατός! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις! Με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα που κορυφώνεται σήμερα Δευτέρα, οι ερωτικές επικοινωνίες δίνουν λύσεις σε καταστάσεις που σε πλήγωσαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα φίλε Ιχθύ, λόγω της καλοπροαίρετης διάθεσης σου και της κοινωνικότητας σου, θα καταφέρεις αρκετούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αισθάνεσαι πολύ αγαπητός και δημοφιλής, κερδίζεις την συμπάθεια και την εκτίμηση των άλλων, κυρίως λόγω της προθυμίας σου να προσφέρεις και να φροντίζεις! Κατά την διάρκεια της ημέρας ευνοείσαι στην ικανοποίηση μέσα από την αισθηματική σου ζωή, στην εξέλιξη μίας συνεργασίας και στην καλύτερη δυνατή επαφή με κάθε άνθρωπο που συνδέεσαι στενά! Τέλος, με το εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα, λύνονται οικογενειακά – οικονομικά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι θαυμαστές και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι άπειρες και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις προβλήματα, αλλά και για να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να υλοποιήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους γύρω σου, παρά για τον εαυτό σου!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact