ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Αυγούστου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η αγάπη σου για κάποια άτομα σε φέρνει, αγαπητέ Δίδυμε, σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν δεν κρατούν τη στάση που θα έπρεπε σε κάποια ζητήματα. Δεν είναι καθόλου κακό να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και να μην αφήσεις περιθώρια στους άλλους να σκεφτούν ότι κρατάς την ίδια λανθασμένη στάση. Διαχώρισε τη θέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Για σήμερα άσε λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Κάποιο φιλικό πρόσωπο περιμένει πολλά από σένα, αγαπητέ Καρκίνε, μόνο που δυστυχώς οι συνθήκες της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να τα προσφέρεις. Εξήγησε με ευγένεια τις δυνατότητές σου και μην δέχεσαι πιέσεις από κανέναν. Τα όρια είναι κάτι που καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και δεν χρειάζονται εκπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων, επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, οπότε σήμερα καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε πολλές φορές να βάλεις νερό στο κρασί σου, αγαπητέ Λέων, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου πλέον. Μην πιεστείς περισσότερο από όσο αντέχεις – άλλωστε η προσωπική σου ισορροπία προέχει έναντι των άλλων, οι οποίοι θα συνεχίσουν την επεκτατική τους στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τις ανασφάλειές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση. Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα καταφέρεις, επαγγελματικά, να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι, να κινηθείς ανάλογα και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μια παλιά σου φιλία θα περάσει μεγάλη κρίση λόγω παρέμβασης ενός προσώπου που συστηματικά διέβαλλε όλη την οικογένεια εδώ και χρόνια. Η αλήθεια όμως θα βγει στην επιφάνεια και θα αποκατασταθεί πλήρως το πρόσωπό σου. Μην δεχτείς εύκολα τη συγγνώμη όσων σε αδίκησαν, πριν βεβαιωθείς πως η στάση τους από εδώ και πέρα θα είναι αυτή που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Τα επαγγελματικά ζητήματα μπορείς και μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες αλλά και σχέδια που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Οικονομικά, απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί έρχεται μια εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο, αγαπητέ Ζυγέ, να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο και επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από αυτό το πρόσωπο. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και δούλεψε μεθοδικά μέχρι να τα δρομολογήσεις εκεί που χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας αρκετά καλά και έχεις και πολύ καλό προγραμματισμό. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Οικονομικά, θα πρέπει να πάψεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact